Product

Πάντυ Κλαρκ χα χα χα

Product

Πάντων μέτρον άνθρωπος;

Πάντων Άνασσα

Κωδικός:
149352
Description: 

Ένα πλούσιο απάνθισμα φανερώσεων και θαυμάτων της Θεοτόκου, όπως μας παρεδόθησαν από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια έως την εποχή μας.
Στα θαύματα αυτά η Θεοτόκος έρχεται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους. Εμφανίζεται σε ενύπνια ή σε εγρήγορση, σε επίγειες και σε μεταθανάτιες εμπειρίες.
Επεμβαίνει θαυματουργικά, θεραπεύει ασθένειες, ικανοποιεί αιτήματα θερμής προσευχής, σώζει από κινδύνους, δίνει λύσεις σε προβλήματα και αδιέξοδα.
Άλλοτε πάλι καθοδηγεί για την εύρεση ιερών εικόνων Της και άλλοτε ευαγγελίζεται ευεργεσίες ή, αντίθετα, προειδοποιεί για συμφορές.

17,32 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα πλούσιο απάνθισμα φανερώσεων και θαυμάτων της Θεοτόκου, όπως μας παρεδόθησαν από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια έως την εποχή μας. Στα θαύματα αυτά η Θεοτόκος έρχεται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους. Εμφανίζεται σε ενύπνια ή σε εγρήγορση, σε επίγειες και σε μεταθανάτιες εμπειρίες. Επεμβαίνει θαυματουργικά, θεραπεύει ασθένειες, ικανοποιεί αιτήματα θερμής προσευχής, σώζει από κινδύνους, δίνει λύσεις σε προβλήματα και αδιέξοδα. Άλλοτε πάλι καθοδηγεί για την εύρεση ιερών εικόνων Της και άλλοτε ευαγγελίζεται ευεργεσίες ή, αντίθετα, προειδοποιεί για συμφορές. Οι ιερές διηγήσεις φανερώσεων και θαυμάτων της Θεοτόκου αποδεικνύουν την ζωντανή παρουσία Της στην ζωή της Εκκλησίας. Η έκδοση συμπληρώνεται από ένα εκτενές παράρτημα για την πατερική και υμνολογική προσέγγιση του μεσιτευτικού λειτουργήματος της των πάντων Άνασσας.
Subtitle: 
Φανερώσεις και θαύματα της Θεοτόκου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6677-65-6
Book pages: 
397
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Φανερώσεις και θαύματα της Θεοτόκου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6677-65-6
Book pages: 
397
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο