Product

Πάπυροι και παπυρολογία

Product

Πάπυρος Λαρούς Μπριτάννικα 1

Πάπυρος Masanta

Κωδικός:
129991
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στα ερείπια της Μασάντα η σιωπή ήταν απόκοσμη. Ο αιδεσιμότατος Μάικλ Φλάνερι συνειδητοποίησε το λόγο μόλις πλησίασε το κτίσμα όπου είχε ανακαλυφθεί ο πάπυρος και είδε το πρώτο πτώμα. Ο άντρας φορούσε τη στολή φρουρού ασφαλείας και το καρτελάκι πάνω στο καταματωμένο πουκάμισό του έγραφε: «Γαβριήλ Εμπάν»... Κοιτάζοντας ολόγυρα, ο Φλάνερι είδε στους τοίχους μουσουλμανικά σύμβολα και συνθήματα, γραμμένα με σπρέι.

Εξακολουθούσε να έχει το βλέμμα καρφωμένο στις φράσεις, όταν ακούστηκε μια απαλή φωνή: «Via Dei... Ήρθαν για τον πάπυρο».

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Στα ερείπια της Μασάντα η σιωπή ήταν απόκοσμη. Ο αιδεσιμότατος Μάικλ Φλάνερι συνειδητοποίησε το λόγο μόλις πλησίασε το κτίσμα όπου είχε ανακαλυφθεί ο πάπυρος και είδε το πρώτο πτώμα. Ο άντρας φορούσε τη στολή φρουρού ασφαλείας και το καρτελάκι πάνω στο καταματωμένο πουκάμισό του έγραφε: «Γαβριήλ Εμπάν»... Κοιτάζοντας ολόγυρα, ο Φλάνερι είδε στους τοίχους μουσουλμανικά σύμβολα και συνθήματα, γραμμένα με σπρέι. Εξακολουθούσε να έχει το βλέμμα καρφωμένο στις φράσεις, όταν ακούστηκε μια απαλή φωνή: «Via Dei... Ήρθαν για τον πάπυρο». Ο Πάπυρος Μασάντα εξυφαίνει το μύθο της αιώνιας αναζήτησης της πνευματικής αλήθειας. Δεν είναι μόνο μια περιπέτεια που διαβάζει κανείς χωρίς ανάσα. Είναι μια ιστορία που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας... και την ίδια σας την ψυχή.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-453-343-6
Book pages: 
446
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πολ Μπλοκ είναι ο συγγραφέας δεκαπέντε μυθιστορημάτων. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος εκδόσεων του Book Creations Inc., ενός εκδοτικού οργανισμού με ειδικότητα στο ιστορικό μυθιστόρημα. Σήμερα κατέχει τη θέση του υπεύθυνου παραγωγής του timesunion.com, του ιστότοπου της εφημερίδας Times Union, στο Όλμπανι της Νέας Υόρκης. Έχει δυο παιδιά και ζει στο Όλμπανι.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-453-343-6
Book pages: 
446
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο