Product

Παγκόσμια μυθολογία

Product

Παγκόσμια μυθολογία

Παγκόσμια μυθολογία

Κωδικός:
144328
Manufacturer: 
Description: 

Ο Σκάι σε συνεργασία με τον κορυφαίο Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο Dorling Kindersley (DK) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά μια έκδοση για την Ελληνική και Παγκόσμια "Μυθολογία"

Παγκόσμιες ιστορίες. Διαβάστε τους πιο γνωστούς μύθους της ελληνικής και ρωμαϊκής παράδοσης, αλλά και ιστορίες που έχουν να μας διηγηθούν η Αμερική, η Ασία και Αφρική.

Διαχρονικές ιστορίες. Οι σημαντικότεροι μύθοι από τα έπη που μιλούν για έρωτα, περιπέτεια και ηρωισμό μέχρι τις ιστορίες για τη δημιουργία του κόσμου- πλούσια εικονογραφημένοι.

8,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σκάι σε συνεργασία με τον κορυφαίο Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο Dorling Kindersley (DK) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά μια έκδοση για την Ελληνική και Παγκόσμια "Μυθολογία" Παγκόσμιες ιστορίες. Διαβάστε τους πιο γνωστούς μύθους της ελληνικής και ρωμαϊκής παράδοσης, αλλά και ιστορίες που έχουν να μας διηγηθούν η Αμερική, η Ασία και Αφρική. Διαχρονικές ιστορίες. Οι σημαντικότεροι μύθοι από τα έπη που μιλούν για έρωτα, περιπέτεια και ηρωισμό μέχρι τις ιστορίες για τη δημιουργία του κόσμου- πλούσια εικονογραφημένοι. Θεοί και τέρατα. Ένα πλήρες ονοματολόγιο με τους πιο σημαντικούς ήρωες των μύθων από όλο τον κόσμο. Μυθολογικοί συσχετισμοί. Ανακαλύψτε τα κοινά γνωρίσματα και τις δοξασίες που επικρατούν σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Ιστορίες και θρύλοι από την Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Ένα εικονογραφημένο ταξίδι γεμάτο μυστήριο, ιερά σύμβολα και αθάνατους ήρωες.
Subtitle: 
Ιστορίες και θρύλοι των πέντε ηπείρων
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6845-54-0
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Φίλιπ Γουίλκινσον έχει γράψει περισσότερα από 60 βιβλία για μεγάλους και για παιδιά με θέματα κυρίως ιστορικά, αρχιτεκτονικής και τέχνης. Μεταξύ αυτών, είναι και το βραβευμένο "Amazing Buildings: A Celebration of the Customs and Rituals of the World", το οποίο κυκλοφόρησε υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, και το ευπώλητο "What the Romans Did for us", που είναι το βιβλίο της ομώνυμης σειράς του BBC. Zει στο Κόστγουολντς (Αγγλία) και στη Νότια Βοημία (Τσεχία) και, όταν δε γράφει, του αρέσει να εξερευνά τα παλιά κτίρια και τα ιστορικά μνημεία αυτών των δύο χωρών και να δίνει σχετικές διαλέξεις.

Subtitle: 
Ιστορίες και θρύλοι των πέντε ηπείρων
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6845-54-0
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο