Product

Παιχνίδια με τη φωτιά

Product

Παιχνίδια με την Pinkie Pie

Παιχνίδια με τη φωτιά

Κωδικός:
18589
Manufacturer: 
Description: 

Ένα νυσταλέο χωριό του Έσσεξ μοιάζει να μην προσφέρεται για ένα έγκλημα πάθους. Όμως σχεδόν τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γυμνό σώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε ένα ρηχό τάφο στο δάσος.

Η εισαγγελέας Έλεν Γουέστ και ο επιθεωρητής Τζέφρυ Μπέηλυ, βιώνοντας τη δοκιμασία της προσωπικής τους σχέσης, ανακαλύπτουν στην καθωσπρέπει κοινωνία του Μπράνστον έναν κρυφό κόσμο φθόνου, ένοχων πόθων και φονικής μανίας - έναν κόσμο έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα νυσταλέο χωριό του Έσσεξ μοιάζει να μην προσφέρεται για ένα έγκλημα πάθους. Όμως σχεδόν τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γυμνό σώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε ένα ρηχό τάφο στο δάσος. Η εισαγγελέας Έλεν Γουέστ και ο επιθεωρητής Τζέφρυ Μπέηλυ, βιώνοντας τη δοκιμασία της προσωπικής τους σχέσης, ανακαλύπτουν στην καθωσπρέπει κοινωνία του Μπράνστον έναν κρυφό κόσμο φθόνου, ένοχων πόθων και φονικής μανίας - έναν κόσμο έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7213-93-9
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φράνσις Φάιφιλντ ασκεί τη δικηγορία στο Λονδίνο, σαν ποινικολόγος. Ήδη η κριτική τη θεωρεί ισάξια με τις μεγαλύτερες συγγραφείς θρίλερ της Αγγλίας, την Π. Nτ. Tζαίημς και τη Pουθ Pέντελ.

Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7213-93-9
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο