Product

Παρακαταθήκες αετών

Product

Παρακαταθήκη ηδυπάθειας

Παρακαταθήκες συναισθήσεων

Κωδικός:
174387
Description: 

Η συλλογή αποτελείται από 29 ποιήματα με σημείο αναφοράς τον ψυχικό κόσμο τής δημιουργού, όπως αυτός διαμορφώνεται απ' το χρόνο και την καθημερινότητα.

Στον πρόλογό της (σελ. 7-8) η ποιήτρια προϊδεάζει τον αναγνώστη:

Θεωρώ αναγκαία την ξενάγηση των παλιών και καινούργιων φίλτατών μου.

Είναι εξηγήσεις στις πιθανές απορίες τους.

Θέλω, λοιπόν, απολογητικά να πω πως, στο μακρύ δρόμο ζωής, παρακαταθήκες συναισθήσεων σε αναβρασμό εκρέουν πότε πότε για ν' αναπαύεται η ψυχή κι ο νους μου.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η συλλογή αποτελείται από 29 ποιήματα με σημείο αναφοράς τον ψυχικό κόσμο τής δημιουργού, όπως αυτός διαμορφώνεται απ' το χρόνο και την καθημερινότητα. Στον πρόλογό της (σελ. 7-8) η ποιήτρια προϊδεάζει τον αναγνώστη: Θεωρώ αναγκαία την ξενάγηση των παλιών και καινούργιων φίλτατών μου. Είναι εξηγήσεις στις πιθανές απορίες τους. Θέλω, λοιπόν, απολογητικά να πω πως, στο μακρύ δρόμο ζωής, παρακαταθήκες συναισθήσεων σε αναβρασμό εκρέουν πότε πότε για ν' αναπαύεται η ψυχή κι ο νους μου. Μην πιστέψετε πως το πάθος έχει ηλικία. Μπορεί να σε ταλανίζει εσαεί, στη συνειδητή ζωή. Είναι τα συμπλέγματα των συνωστισμένων επιθυμιών κι αναζητήσεων, που ορέγονται να μαρτυρήσουν τα μύχια. Είναι οι δοκιμές να εκφραστούν! Πάρτε τη γραφή μου μ' αγάπη κι αφουγκραστείτε τους πόνους της. Να σωθεί ο γραφέας.
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-426-641-1
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-426-641-1
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο