Product

Περπατώ κι ονειρεύομαι

Product

Περπατώντας και παραπλέοντας το Άγιον Όρος

Περπατώντας ανάμεσα

Κωδικός:
119475
Description: 

"... περπατώντας ανάμεσα στις συμπληγάδες άλυτων αινιγμάτων και τις μυλόπετρες αναπάντητων ερωτήσεων, χωρίς τελικά να συντριβώ, συνέχισα να μιλώ ανοιχτά και δημόσια για τα θέματα που με απασχολούν και με ενδιαφέρουν μόνιμα: τη σχέση πόλης και πολιτικής, το "τραύμα" της Θεσσαλονίκης, την αναζήτηση ενός νέου κινητήριου μύθου που θα μας συναρπάσει ξανά, την επέκταση του πεδίου της πόλης στις τέχνες και τον πολιτισμό.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"... περπατώντας ανάμεσα στις συμπληγάδες άλυτων αινιγμάτων και τις μυλόπετρες αναπάντητων ερωτήσεων, χωρίς τελικά να συντριβώ, συνέχισα να μιλώ ανοιχτά και δημόσια για τα θέματα που με απασχολούν και με ενδιαφέρουν μόνιμα: τη σχέση πόλης και πολιτικής, το "τραύμα" της Θεσσαλονίκης, την αναζήτηση ενός νέου κινητήριου μύθου που θα μας συναρπάσει ξανά, την επέκταση του πεδίου της πόλης στις τέχνες και τον πολιτισμό. Τα κείμενα που περιλαμβάνονται σ' αυτόν τον τόμο, γραμμένα από το 1999 μέχρι σήμερα, συνοψίζουν ένα μέρος της δημοσιευμένης παρουσίας μου στο διάστημα αυτό, πιάνοντας το νήμα από κει που το άφησε το πρώτο μου βιβλίο. Υπόσχομαι ότι είναι η τελευταία φορά που επιχειρώ να παρουσιάσω μια πλευρά της πραγματικότητας χρησιμοποιώντας τα θραύσματα της. Την επόμενη θα προχωρήσω πιο πολύ στην καρδιά του σκότους."
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-12-1582-4
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπύρος Βούγιας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1952. Είναι συγκοινωνιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας και υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-12-1582-4
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο