Product

Πλήρες πρόγραμμα με βαράκια

Product

Πλήρης θεραπευτική με εναλλακτικές θεραπείες

Πλήρης C++

Κωδικός:
182975
Description: 

Η έκδοση αυτή παρουσιάζει στην Ελληνική βιβλιογραφία την 4η έκδοση ενός κατ' εξοχήν διδακτικού βιβλίου για τη γλώσσα προγραμματισμού C++.

Ο Walter Savitch έχει γράψει εξαιρετικά διδακτικά βιβλία για γλώσσες προγραμματισμού και δομές δεδομένων. Τα βιβλία του διακρίνονται τόσο για τον αναλυτικό τρόπο παράθεσης των χαρακτηριστικών του υπό εξέταση αντικειμένου, όσο και για την ουσιαστική ερμηνεία των παραδειγμάτων.

68,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση αυτή παρουσιάζει στην Ελληνική βιβλιογραφία την 4η έκδοση ενός κατ' εξοχήν διδακτικού βιβλίου για τη γλώσσα προγραμματισμού C++. Ο Walter Savitch έχει γράψει εξαιρετικά διδακτικά βιβλία για γλώσσες προγραμματισμού και δομές δεδομένων. Τα βιβλία του διακρίνονται τόσο για τον αναλυτικό τρόπο παράθεσης των χαρακτηριστικών του υπό εξέταση αντικειμένου, όσο και για την ουσιαστική ερμηνεία των παραδειγμάτων. Το παρόν έργο για τη γλώσσα προγραμματισμού C++ δεν εξαντλείται σε μια αυστηρή παράθεση εννοιών του αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού. Καθοδηγεί μεθοδικά και αποτελεσματικά τον αναγνώστη στην κατανόηση όλων των χαρακτηριστικών της αντικειμενοστρεφούς προσέγγισης. Επιπλέον, μέσω των κατάλληλων παραδειγμάτων, ασχολείται και με μια σειρά συναφών θεμάτων που ενισχύουν την προσπάθεια για μια κατά το δυνατόν πληρέστερη προσέγγιση σημαντικών εννοιών της επιστήμης των υπολογιστών. Στέφανος Κατσαβούνης
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-418-358-3
Book pages: 
1024
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-418-358-3
Book pages: 
1024
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο