Product

Ποιοτικές μέθοδοι έρευνας

Product

Ποιοτικές μέθοδοι στην έρευνα της κοινωνικής εργασίας

Ποιοτικές μέθοδοι έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες

Κωδικός:
135694
Manufacturer: 
Description: 

Μια εύληπτη εισαγωγή στις ποιοτικές μεθόδους και στην ανάλυση των δεδομένων ποιοτικής κοινωνικής έρευνας.

Πρόκειται για τη νέα αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου με τίτλο "Ανάλυση ποιοτικών δεδομένων στις κοινωνικές επιστήμες" (Κριτική 2003).

26,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια εύληπτη εισαγωγή στις ποιοτικές μεθόδους και στην ανάλυση των δεδομένων ποιοτικής κοινωνικής έρευνας. Πρόκειται για τη νέα αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου με τίτλο "Ανάλυση ποιοτικών δεδομένων στις κοινωνικές επιστήμες" (Κριτική 2003). Στις βελτιώσεις της νέας έκδοσης περιλαμβάνονται: - Σημαντικός εμπλουτισμός της ύλης ως προς την έκταση, τη διάθρωση και την επικαιροποίησή της. - Νέα σύγχρονα ερευνητικά παραδείγματα. - Εμπλουτισμένη και συμπληρωμένη βιβλιογραφία και πηγές από το διαδίκτυο. - Αναλυτικό γλωσσάρι όρων και εννοιών. Ένα σύγχρονο και πλήρες επιστημονικό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, στην ευρύτερη επιστημονική και ερευνητική κοινότητα, καθώς και σε κάθε ενημερωμένο αναγνώστη.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-599-6
Book pages: 
324
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης σπούδασε Κοινωνιολογία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι διδάκτορας Ανθρωπογεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Sussex της Αγγλίας και επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επίσης διδάσκει ανθρωπογεωγραφία της Ευρώπης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-218-599-6
Book pages: 
324
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο