Product

Πονοκέφαλος

Product

Πόνος η πύλη της σοφίας

Πονοκέφαλος

Κωδικός:
120525
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σ' αυτό το βιβλίο μπορείτε να βρείτε:
- Τα διάφορα είδη πονοκεφάλου: πώς εκδηλώνονται και τα αίτια τους.
- Τρόπους πρόληψης: αποτοξινωτική διατροφή, θεραπείες για την καλή λειτουργία του εντέρου, τεχνικές για την εξάλειψη του στρες, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, της στάσης του σώματος και της αναπνοής.
- Φυσικές θεραπείες: ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, άνθη του Μπαχ, σιάτσου, ρεφλεξολογία, υδροθεραπεία, μουσικοθεραπεία.
- Συμβατικές Θεραπείες, αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά.

9,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' αυτό το βιβλίο μπορείτε να βρείτε: - Τα διάφορα είδη πονοκεφάλου: πώς εκδηλώνονται και τα αίτια τους. - Τρόπους πρόληψης: αποτοξινωτική διατροφή, θεραπείες για την καλή λειτουργία του εντέρου, τεχνικές για την εξάλειψη του στρες, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, της στάσης του σώματος και της αναπνοής. - Φυσικές θεραπείες: ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, άνθη του Μπαχ, σιάτσου, ρεφλεξολογία, υδροθεραπεία, μουσικοθεραπεία. - Συμβατικές Θεραπείες, αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά.
Subtitle: 
Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6621-52-9
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μπρούνο Μάσα είναι γιατρός. χειρουργός, ειδικευμένος στη διαιτολογία, στην αναισθησιολογία και στπν καρδιολογία. Επίσης ειδικεύεται στην αισθητική και στην εναλλακτική ιατρική. Είναι πρόεδρος της Ιταλικής Ακαδημίας Δονησιθεραπείας. Συνεργάζεται με εφημερίδες και περιοδικά και έχει γράψει πολλά βιβλία με θέματα υγείας.

Subtitle: 
Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6621-52-9
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο