Product

Πρακτικά θέματα αστικού δικαίου

Product

Πρακτικά θέματα αστικού δικαίου 2β: Ενοχικό δίκαιο, ειδικό μέρος

Πρακτικά θέματα αστικού δικαίου 2α: Ενοχικό δίκαιο, γενικό μέρος

Κωδικός:
175929
Description: 

Με τον τόμο αυτόν ολοκληρώνεται η σειρά πρακτικών θεμάτων για το Αστικό Δίκαιο. Και εδώ ακολουθείται το - όπως έχει αποδειχθεί - επιτυχημένο υπόδειγμα διατυπώσεως του Ιστορικού και αναλύσεως/αναπτύξεως της Απαντήσεως.

Στα πρακτικά θέματα του Γενικού Ενοχικού, όπως και σε αυτά του Ειδικού Ενοχικού, παρατηρείται η ανάγκη χρησιμοποιήσεως και κανόνων του άλλου κλάδου - μία συνάρτηση που υπαγορεύεται τελικά από τη φύση του πράγματος. Έχει καταβληθεί προσπάθεια, όπου αυτό είναι δυνατό, να αποφεύγεται κατά τη διατύπωση του Ιστορικού η συνάρτηση αυτή.

15,00 €
13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τον τόμο αυτόν ολοκληρώνεται η σειρά πρακτικών θεμάτων για το Αστικό Δίκαιο. Και εδώ ακολουθείται το - όπως έχει αποδειχθεί - επιτυχημένο υπόδειγμα διατυπώσεως του Ιστορικού και αναλύσεως/αναπτύξεως της Απαντήσεως. Στα πρακτικά θέματα του Γενικού Ενοχικού, όπως και σε αυτά του Ειδικού Ενοχικού, παρατηρείται η ανάγκη χρησιμοποιήσεως και κανόνων του άλλου κλάδου - μία συνάρτηση που υπαγορεύεται τελικά από τη φύση του πράγματος. Έχει καταβληθεί προσπάθεια, όπου αυτό είναι δυνατό, να αποφεύγεται κατά τη διατύπωση του Ιστορικού η συνάρτηση αυτή. Σημειώνεται, ότι θέματα αδικαιολογήτου πλουτισμού και αδικοπραξίας περιέχονται στον τόμο με τα πρακτικά θέματα του Ειδικού Ενοχικού Δικαίου. Και πάλι από τη θέση αυτή εκφράζεται η ευχή και η ελπίδα και το βιβλίο αυτό να φανεί χρήσιμο στον Έλληνα φοιτητή.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-15-2533-5
Book pages: 
150
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-15-2533-5
Book pages: 
150
Publication Place: 
Αθήνα