Product

Πρακτικός οδηγός εμβρυϊκής ηχοκαρδιογραφίας

Product

Πρακτικός οδηγός ενημέρωσης για την κυκλοφορία του Ευρώ

Πρακτικός οδηγός εμπορικού δικαίου, δικαίου αξιογράφων, δικαίου εταιρειών, πτωχευτικού δικαίου

Κωδικός:
124543
Description: 

Στις καθημερινές του συναλλαγές ο επιχειρηματίας, ο βιοτέχνης, ο λογιστής αλλά και ο κάθε επαγγελματίας έρχεται αντιμέτωπος με εμπορικές έννοιες και αρχές που βρίσκονται διασκορπισμένες στους αναρίθμητους κώδικες της νομοθεσίας.
Στις σελίδες του βιβλίου αυτού παρέχονται με απλή διάταξη, ευρετηρίαση και ευκολονόητη γραφή οι απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που αφορούν
- τις Γενικές Αρχές του Εμπορικού Δικαίου (έμπορος - εμπορικές πράξεις, Βιομηχανική ιδιοκτησία, ανταγωνισμός, εμπορικές μισθώσεις, μεταφορές, προστασία καταναλωτή),

17,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις καθημερινές του συναλλαγές ο επιχειρηματίας, ο βιοτέχνης, ο λογιστής αλλά και ο κάθε επαγγελματίας έρχεται αντιμέτωπος με εμπορικές έννοιες και αρχές που βρίσκονται διασκορπισμένες στους αναρίθμητους κώδικες της νομοθεσίας. Στις σελίδες του βιβλίου αυτού παρέχονται με απλή διάταξη, ευρετηρίαση και ευκολονόητη γραφή οι απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που αφορούν - τις Γενικές Αρχές του Εμπορικού Δικαίου (έμπορος - εμπορικές πράξεις, Βιομηχανική ιδιοκτησία, ανταγωνισμός, εμπορικές μισθώσεις, μεταφορές, προστασία καταναλωτή), - τις βασικές νομικές έννοιες και λειτουργίες των αξιογράφων, - τη σκιαγράφηση της νομικής δομής των πάσης φύσεως εμπορικών εταιρειών (Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. και λοιπών), - τις νομικές έννοιες και συνέπειες της πτωχεύσεως για όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή. Ένας σύγχρονος πρακτικός οδηγός για την κατανόηση των εμπορικών εννοιών που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή πρακτική.
Subtitle: 
Με βάση το νέο πτωχευτικό κώδικα Ν. 3588/2007 και τον τελευταίο νόμο 3604/2007 για τις ανώνυμες εταιρείες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-703-8
Book pages: 
241
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικόλαος Γ. Πρωτοψάλτης γεννήθηκε το 1936 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), της Νομικής Σχολής (νομικό τμήμα) Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Δημόσιας Διοίκησης).
Εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος (1956-1962). Ήταν μέλος του Σώματος Ορκωτών Λογιστών και Τεχνικός Σύμβουλος (1962-1998). Σήμερα είναι Πρόεδρος του Τεχνικού Γραφείου ΣΟΛ, Αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Σώματος Ορκωτών Λογιστών από το 1994, Ειδικός Επιστήμονας- μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής από το 1989 μέχρι σήμερα. Διευθυντής Σπουδών Ινστιτούτου Μεταπτυχιακής Εκπαιδεύσεως Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από το 1997. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό τμήμα του ανωτέρω Ινστιτούτου.

Subtitle: 
Με βάση το νέο πτωχευτικό κώδικα Ν. 3588/2007 και τον τελευταίο νόμο 3604/2007 για τις ανώνυμες εταιρείες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-703-8
Book pages: 
241
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο