Product

Προβλήματα συγκλίσεως

Product

Προβλήματα συμπεριφοράς στα παιδιά

Προβλήματα συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων

Κωδικός:
79272
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι διαταραχές συναισθήματος και οι δυσκολίες συμπεριφοράς πολλών παιδιών και εφήβων είναι αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων και συχνά έχουν τις ρίζες τους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Το βιβλίο αυτό επικεντρώνεται στις περιβαλλοντικές επιδράσεις και στην πρόληψη των προβλημάτων αυτών μέσω της συνεργασίας διαφόρων επιστημόνων: επισκεπτών υγείας, εκπαιδευτικών, συμβούλων, λογοθεραπευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, ψυχιάτρων κ.ά.

16,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι διαταραχές συναισθήματος και οι δυσκολίες συμπεριφοράς πολλών παιδιών και εφήβων είναι αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων και συχνά έχουν τις ρίζες τους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Το βιβλίο αυτό επικεντρώνεται στις περιβαλλοντικές επιδράσεις και στην πρόληψη των προβλημάτων αυτών μέσω της συνεργασίας διαφόρων επιστημόνων: επισκεπτών υγείας, εκπαιδευτικών, συμβούλων, λογοθεραπευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, ψυχιάτρων κ.ά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναπτυχθούν κοινές αντιλήψεις, κοινές θεωρητικές πρακτικές και πρακτικές συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με παιδιά και εφήβους, με σκοπό την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής προσέγγισης. Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια προσπάθεια συνεισφοράς σε αυτό τον τομέα.
Subtitle: 
Μια διεπιστημονική προσέγγιση αξιολόγησης και παρέμβασης
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-460-815-0
Book pages: 
375
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Carole Sutton είναι διευθύντρια του Τμήματος Ερευνών και Εκπαίδευσης Γονέων στο Πανεπιστήμιο De Montfort. Έχει διεξαγάγει εκτεταμένη έρευνα στον τομέα εκπαίδευσης γονέων. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες, ενώ πολλά βιβλία της έχουν εκδοθεί.

Subtitle: 
Μια διεπιστημονική προσέγγιση αξιολόγησης και παρέμβασης
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-460-815-0
Book pages: 
375
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο