Product

Προκλήσεις ασφάλειας για την Ελλάδα και την Κύπρο

Product

Προκλήσεις διακυβέρνησης για την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά

Προκλήσεις για καλά κορίτσια

Κωδικός:
92577
Manufacturer: 
Description: 

Πόσες φορές δεν έχετε ζηλέψει τις γυναίκες που καταφέρνουν να προσελκύουν όλα τα αντρικά βλέμματα επάνω τους; Που έχουν μια συναρπαστική ερωτική ζωή και δεν το κρύβουν;
Δεν χρειάζεται να απολογείστε. Για χρόνια μεγαλώσατε ως το «καλό» κορίτσι που έπρεπε πάντα να κάνει και να λέει το σωστό. Αυτό επηρέασε και τη σεξουαλική σας συμπεριφορά, στερώντας σας τη χαρά της πρόκλησης και του αυθορμητισμού.

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πόσες φορές δεν έχετε ζηλέψει τις γυναίκες που καταφέρνουν να προσελκύουν όλα τα αντρικά βλέμματα επάνω τους; Που έχουν μια συναρπαστική ερωτική ζωή και δεν το κρύβουν; Δεν χρειάζεται να απολογείστε. Για χρόνια μεγαλώσατε ως το «καλό» κορίτσι που έπρεπε πάντα να κάνει και να λέει το σωστό. Αυτό επηρέασε και τη σεξουαλική σας συμπεριφορά, στερώντας σας τη χαρά της πρόκλησης και του αυθορμητισμού. Η Barbara Keesling υποστηρίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να τονώσει και να ανανεώσει την ερωτική της ζωής, αν καταφέρει να ξεπεράσει τις αναστολές της και τους «καλούς της τρόπους» στο σεξ. Αν η ερωτική σας ζωή πάσχει από μονοτονία και η απόσταση με το σύντροφό σας όλο και μεγαλώνει, το Προκλήσεις για καλά κορίτσια θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε σε μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και τόλμη που ξέρει να απολαμβάνει το σεξ χωρίς ενοχές.
Subtitle: 
Πως θα απολαύσετε το σεξ χωρίς ενοχές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2279-6
Book pages: 
277
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Barbara Keesling, είναι ψυχοθεραπεύτρια και συνεργάζεται με το Riskin-Banker Psychotherapy Center στη Νότια Καλιφόρνια. Έχει γράψει εφτά βιβλία, μεταξύ των οποίων τα μπεστ σέλερ "How to make love all night" και "Super sexual organism". Ζει στο Λος Άντζελες.

Subtitle: 
Πως θα απολαύσετε το σεξ χωρίς ενοχές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2279-6
Book pages: 
277
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο