Product

Προσεγγίσεις ΙΙΙ

Product

Προσεγγίσεις λογοτεχνικών κειμένων Γ΄ λυκείου

Προσεγγίσεις και καταγραφές

Κωδικός:
33865
Description: 

Την πρόθεση γι' αυτό το βιβλίο την είχα από χρόνια. Για μερικούς από τους περιλαμβανόμενους σ' αυτό συγγραφείς θεωρούσα ιδεαλιστικά ως ηθική οφειλή μου το να ασχοληθώ με το έργο τους. [...]

(από τα προλεγόμενα του συγγραφέα)

9,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Την πρόθεση γι' αυτό το βιβλίο την είχα από χρόνια. Για μερικούς από τους περιλαμβανόμενους σ' αυτό συγγραφείς θεωρούσα ιδεαλιστικά ως ηθική οφειλή μου το να ασχοληθώ με το έργο τους. [...] (από τα προλεγόμενα του συγγραφέα)
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-289-044-4
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Διονύσης Κ. Μαγκλιβέρας γεννήθηκε στην Αθήνα. Διδάκτορας νομικής του Πανεπιστημίου Neuchatel της Ελβετίας. Διευθυντικό στέλεχος στη Δημόσια Διοίκηση και στον ιδιωτικό τομέα. Ασχολήθηκε με την επιστημονική θεμελίωση της Κοινωνικής Επικοινωνίας την οποία δίδαξε σε πανεπιστήμια στα πλαίσια της κοινωνιολογίας. Έγραψε βιβλία για την κοινωνιολογία και την επιστήμη των δημοσίων σχέσεων. Παρουσίασε δέκα βιβλία δοκιμίων, καθώς και συνεργασίες του στα περιοδικά "Ευθύνη", "Νέα Εστία", "Κοινωνικές Τομές", "Πειραϊκά Γράμματα" κ.ά. Για τον δοκιμιακό του λόγο έχει βραβευθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών. Επίσης, του έχουν απονεμηθεί το βραβείο Νικηφόρου Βρεττάκου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, το βραβείο δοκιμίου του Pen Club καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Χριστιανικών Γραμμάτων και το βραβείο δοκιμίου Π.Φωτέα. Για την πνευματική του προσφορά έχει τιμηθεί με το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης των Αθηνών.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-289-044-4
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο