Product

Προσεγγίσεις λογοτεχνικών κειμένων Γ΄ λυκείου

Product

Προσεγγίσεις σε θέματα της διεθνούς και ευρωπαϊκής οικονομικής συνεργασίας

Προσεγγίσεις ορθόδοξης αυτογνωσίας

Κωδικός:
181644
Description: 

"Όλη δόξα, όλη χάρη" ήτανε απ' τα χρόνια τα παλιά η Ελλάδα μας. Δαφνοστεφανωμένη και ωραία. Τρισένδοξη και γενναία. Χιλιοτραγουδισμένη και ζηλευτή. Της οικουμένης το καύχημα και της δόξας το στέμμα. Η χώρα που έχει για κορώνα της τον Παρθενώνα και σύμβολό της το Σταυρό.

Στης ιστορίας τη στιγμή, η Ακρόπολη χαιρέτισε το Γολγοθά, κι ο βράχος του Αρείου Πάγου άκουσε νοσταλγικά, απ' το στόμα του αποστόλου των εθνών, Παύλου, το κήρυγμα του Ναζωραίου Ιησού.

5,37 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Όλη δόξα, όλη χάρη" ήτανε απ' τα χρόνια τα παλιά η Ελλάδα μας. Δαφνοστεφανωμένη και ωραία. Τρισένδοξη και γενναία. Χιλιοτραγουδισμένη και ζηλευτή. Της οικουμένης το καύχημα και της δόξας το στέμμα. Η χώρα που έχει για κορώνα της τον Παρθενώνα και σύμβολό της το Σταυρό. Στης ιστορίας τη στιγμή, η Ακρόπολη χαιρέτισε το Γολγοθά, κι ο βράχος του Αρείου Πάγου άκουσε νοσταλγικά, απ' το στόμα του αποστόλου των εθνών, Παύλου, το κήρυγμα του Ναζωραίου Ιησού. Η Ελλάδα άπλωσε το χέρι στο Χριστό, κι Εκείνος της έδωσε καινούργια δύναμη και ζωή. Τη βρήκε σε παρακμή και της χάρισε την παλιά της δόξα. Κι από τότε ο ελληνικός λαός ανακηρύσσεται "νέος Ισραήλ της Χάριτος".
Publications Date: 
2001
Book pages: 
234
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book pages: 
234
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο