Product

Προσωπικά κείμενα

Product

Προσωπικές απώλειες

Προσωπικά συναισθήματα

Κωδικός:
171710
Description: 

Ο συγγραφέας καταπιάνεται με καίρια θέματα αυτής ταύτης της ύπαρξης του ανθρώπου, θέματα που έχουν βασικά συναισθηματική υπόσταση:

Το νόημα του πόνου και ο προσωπικός θάνατος. Η φιλία. Η μοναξιά. Ο ρατσισμός στην Κύπρο. Η ειρήνη, η γαλήνη από τη ματαιότητα. Ο πιστός Μπόμπι και η αγάπη του Ρούσβελτ προς τον Φάλα. Οι ψυχικά Κύπριοι άρρωστοι είναι στιγματισμένοι. Η συνείδηση της ύπαρξης. Η διαφορετικότητα των εθνικών ταυτοτήτων. Η ενδοστρέφεια και η εξωστρέφεια. Το σύνδρομο κατωτερότητας. Η πνευματικότητα του Βατοπεδίου. Μια δημοσιογραφική συνέντευξη αλλιώτικη, και πολλά άλλα.

14,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο συγγραφέας καταπιάνεται με καίρια θέματα αυτής ταύτης της ύπαρξης του ανθρώπου, θέματα που έχουν βασικά συναισθηματική υπόσταση: Το νόημα του πόνου και ο προσωπικός θάνατος. Η φιλία. Η μοναξιά. Ο ρατσισμός στην Κύπρο. Η ειρήνη, η γαλήνη από τη ματαιότητα. Ο πιστός Μπόμπι και η αγάπη του Ρούσβελτ προς τον Φάλα. Οι ψυχικά Κύπριοι άρρωστοι είναι στιγματισμένοι. Η συνείδηση της ύπαρξης. Η διαφορετικότητα των εθνικών ταυτοτήτων. Η ενδοστρέφεια και η εξωστρέφεια. Το σύνδρομο κατωτερότητας. Η πνευματικότητα του Βατοπεδίου. Μια δημοσιογραφική συνέντευξη αλλιώτικη, και πολλά άλλα.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
9963-646-79-4
Book pages: 
124
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
9963-646-79-4
Book pages: 
124
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο