Product

Προσωπολατρίες

Product

Προσωρινά κλειστό

Προσωπολογία

Κωδικός:
76927
Description: 

Το μακιγιάζ, ή ψιμυθίωση στην ελληνική γλώσσα, ανέκαθεν υπήρξε σημαντικό κομμάτι του ανθρώπινου πολιτισμού. Από την αρχαιότητα και ως τις μέρες μας, το μακιγιάζ συνέβαλε στη λεγόμενη καθημερινή κουλτούρα των λαών. Από τις φυλές της Αφρικής και ως τους λαούς της Ασίας, από την Ευρώπη και ως τις μακρινές Κίνα και Ιαπωνία, και από την Αμερική ως τη μακρινή Ωκεανία, όποια χρονική, ιστορική ή κοινωνική συγκυρία και αν εξετάσουμε, θα διαπιστώσουμε το ρόλο και τη σημασία του μακιγιάζ.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το μακιγιάζ, ή ψιμυθίωση στην ελληνική γλώσσα, ανέκαθεν υπήρξε σημαντικό κομμάτι του ανθρώπινου πολιτισμού. Από την αρχαιότητα και ως τις μέρες μας, το μακιγιάζ συνέβαλε στη λεγόμενη καθημερινή κουλτούρα των λαών. Από τις φυλές της Αφρικής και ως τους λαούς της Ασίας, από την Ευρώπη και ως τις μακρινές Κίνα και Ιαπωνία, και από την Αμερική ως τη μακρινή Ωκεανία, όποια χρονική, ιστορική ή κοινωνική συγκυρία και αν εξετάσουμε, θα διαπιστώσουμε το ρόλο και τη σημασία του μακιγιάζ. Το παρόν βιβλίο σκοπό έχει να δείξει στους σπουδαστές, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, τους κανόνες της προσωπολογίας και της τέχνης του μακιγιάζ: πώς, δηλαδή, με την κατάλληλη τεχνική και αρμονία των χρωμάτων επιτυγχάνουμε τη βελτίωση της φυσικής ομορφιάς ή την απόκρυψη τυχόν ελαττωμάτων.
Subtitle: 
Η τεχνική του μακιγιάζ
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-02-1618-5
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Πάρο όπου έζησε τα μαθητικά της χρόνια. Αποφοίτησε από το Γ΄ Λύκειο Αθηνών. Κατόπιν εξετάσεων εισάγεται στο Τμήμα Αισθητικής ΚΑΤΕΕ Αθηνών το 1980. Παίρνει πτυχίο το 1984 και το 1985 εγγράφεται και φοιτά στο Φαρμακευτικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής Αθηνών. Είναι κάτοχος Master of Science (Μ.Sc.) και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής (PhD) του Καποδιστριακοΰ Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα Διδακτορικής Διατριβής "Επαγγελματικοί κίνδυνοι και επιπτώσεις περιβάλλοντος εργασίας στην υγεία των Αισθητικών". Είναι επίκουρη καθηγήτρια στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας με πολυετές διδακτικό έργο, και συγγραφέας πέντε βιβλίων στο επιστημονικό της πεδίο. Διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Οι ερευνητικές εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με υψηλό δείκτη απήχησης, καθώς και σε Ελληνικά Περιοδικά. Έχει εισηγήσεις και ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά Επιστημονικά Συνέδρια, και συμμετοχές σε Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίων, σε Στρογγυλές Τράπεζες και Επιστημονικά Συμπόσια.

Subtitle: 
Η τεχνική του μακιγιάζ
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-02-1618-5
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο