Product

Πόσο καλά διαβάζεις τους άλλους;

Product

Πόσο κλασική είναι η κλασική αρχαιότητα;

Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε;

Κωδικός:
4384
Manufacturer: 
Description: 

Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά πολλοί άνθρωποι επιμένουν να απαιτούν την τελειότητα από τον εαυτό τους, τους γονείς τους, τους συζύγους, τα παιδιά τους και τους άλλους. Η ζωή, όμως, είναι τόσο περίπλοκη, ώστε είναι αδύνατο να μην κάνουμε λάθη.
Το καινούριο Best Seller του Χάρολντ Κούσνερ "Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε" τοποθετεί τα ανθρώπινα συναισθήματα της ενοχής και της ανεπάρκειας στη σωστή τους προοπτική -και διδάσκει πώς να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ακόμα κι όταν δεν είναι τέλειοι.

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά πολλοί άνθρωποι επιμένουν να απαιτούν την τελειότητα από τον εαυτό τους, τους γονείς τους, τους συζύγους, τα παιδιά τους και τους άλλους. Η ζωή, όμως, είναι τόσο περίπλοκη, ώστε είναι αδύνατο να μην κάνουμε λάθη. Το καινούριο Best Seller του Χάρολντ Κούσνερ "Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε" τοποθετεί τα ανθρώπινα συναισθήματα της ενοχής και της ανεπάρκειας στη σωστή τους προοπτική -και διδάσκει πώς να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ακόμα κι όταν δεν είναι τέλειοι. Με τις γνώσεις του από τη σύγχρονη λογοτεχνία, την ψυχολογία και τη θεολογία, ο Χάρολντ Κούσνερ αποκαλύπτει πώς η αποδοχή και η συγνώμη μπορούν να αλλάξουν τις σχέσεις μας με τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής μας και να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την τολμηρή πρόσκληση του να είμαστε άνθρωποι.
Subtitle: 
Ένα δυνατό μήνυμα και μια νέα προσέγγιση για την ενοχή και τη συγγνώμη
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-364-130-8
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ραββίνος Kushner γεννήθηκε το 1935 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Columbia. Το 1972 πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα στον τομέα των Βιβλικών Σπουδών. Είναι κάτοχος 6 τιμητικών διδακτορικών τίτλων. Σήμερα ζει στο Νάτικ της Μασαχουσέτης. Το συγγραφικό του έργο είναι πολυδιάστατο. Τα βιβλία του αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα βιβλία του, που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, περιλαμβάνονται: "Όταν το κακό συμβαίνει σε καλούς ανθρώπους" (Degiorgio, 2009), "Overcoming Life's Disappointments", "When All You 've Ever Wanted Isn't Enough".

Subtitle: 
Ένα δυνατό μήνυμα και μια νέα προσέγγιση για την ενοχή και τη συγγνώμη
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-364-130-8
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο