Product

Πύρινες πύλες

Product

Πύρινη άνοιξη

Πύρινη άμαξα

Κωδικός:
124581
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ένας αστυνομικός επιθεωρητής, σε αναρρωτική άδεια μετά από τραυματισμό εν ώρα υπηρεσίας, γυρίζει τα στενά του Τόκιο ψάχνοντας μια γυναίκα που έχει εξαφανιστεί. Εκεί θ' ανακαλύψει έναν άλλο κόσμο: τον κόσμο των πιστωτικών καρτών και των καταναλωτικών δανείων, των τοκογλύφων και της χρεοκοπίας, της έντεχνης απόκρυψης της ταυτότητας και των ονείρων για «μια καλύτερη ζωή», που καταλήγουν στη «θυσία δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων κάθε χρόνο».

16,22 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας αστυνομικός επιθεωρητής, σε αναρρωτική άδεια μετά από τραυματισμό εν ώρα υπηρεσίας, γυρίζει τα στενά του Τόκιο ψάχνοντας μια γυναίκα που έχει εξαφανιστεί. Εκεί θ' ανακαλύψει έναν άλλο κόσμο: τον κόσμο των πιστωτικών καρτών και των καταναλωτικών δανείων, των τοκογλύφων και της χρεοκοπίας, της έντεχνης απόκρυψης της ταυτότητας και των ονείρων για «μια καλύτερη ζωή», που καταλήγουν στη «θυσία δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων κάθε χρόνο». Η "Πύρινη άμαξα" που όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, το 1992, κέρδισε το κορυφαίο βραβείο Yamamoto Shugoro στην κατηγορία τόσο του αστυνομικού όσο και του ψυχαγωγικού μυθιστορήματος, περιγράφει μια πραγματικά τρομακτική ιστορία με θύματα ανθρώπους που παρασύρθηκαν από τον σπάταλο τρόπο ζωής στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δεκαπέντε χρόνια μετά, στην Ελλάδα του σήμερα, το βιβλίο μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6624-13-7
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μιγιούκι Μιγιάμπε γεννήθηκε το 1960 στο Τόκιο. Εργάσθηκε σε δικηγορικό γραφείο πριν αφιερωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή. Αρκετά μυθιστορήματά της έχουν γίνει μπεστ σέλερ στην πατρίδα της, έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες και έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Η "Πύρινη άμαξα" που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο Yamamoto Shugoro, είναι το πρώτο της βιβλίο που μεταφράστηκε στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6624-13-7
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο