Product

Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας ν' αναπτυχθεί

Product

Πως να βρείτε τους τυχερούς αριθμούς σας

Πώς να βρεις το θάρρος να αγαπήσεις

Κωδικός:
99298
Αuthor: 
Description: 

Τίποτα δε μας λείπει περισσότερο από μια ειλικρινή και σταθερή σχέση με κάποιο άτομο που θα αγαπάμε και θα μας αγαπάει. Όμως, ακόμα κι όταν το βρίσκουμε, ο σοβαρός ερωτικός δεσμός συνεχίζει να είναι ένα άπιαστο όνειρο και η έλλειψή του συχνά μας στεναχωρεί. Δεν ξέρουμε πώς να κάνουμε σχέσεις και πώς να κρατήσουμε τις σημαντικότερες από αυτές. Επιλέγουμε λάθος συντρόφους, προσπερνούμε τα άτομα που αξίζουν και ύστερα δυσκολευόμαστε να μείνουμε πιστοί, ειλικρινείς, να δείξουμε εμπιστοσύνη και την ευαίσθητη πλευρά μας.

21,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τίποτα δε μας λείπει περισσότερο από μια ειλικρινή και σταθερή σχέση με κάποιο άτομο που θα αγαπάμε και θα μας αγαπάει. Όμως, ακόμα κι όταν το βρίσκουμε, ο σοβαρός ερωτικός δεσμός συνεχίζει να είναι ένα άπιαστο όνειρο και η έλλειψή του συχνά μας στεναχωρεί. Δεν ξέρουμε πώς να κάνουμε σχέσεις και πώς να κρατήσουμε τις σημαντικότερες από αυτές. Επιλέγουμε λάθος συντρόφους, προσπερνούμε τα άτομα που αξίζουν και ύστερα δυσκολευόμαστε να μείνουμε πιστοί, ειλικρινείς, να δείξουμε εμπιστοσύνη και την ευαίσθητη πλευρά μας. Συχνά μένουμε προσκολλημένοι σε παρωχημένες επιλογές, συνήθειες, φαντασιώσεις, αποτυχημένα σχέδια, αδέξιο τρόπο έκφρασης, αμφιβολίες και φόβους του παρελθόντος. Έτσι, γινόμαστε οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού μας και υπονομεύουμε την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας. Το βιβλίο αυτό προχωρεί ένα βήμα παραπέρα και προτείνει συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση αγάπης με διάρκεια.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-03-3673-3
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Steven Carter, από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων, έχει συγγράψει με την Julia Sokol αρκετά βιβλία που αφορούν προβλήματα στις σχέσεις και, ειδικότερα, το φόβο της δέσμευσης. Εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, δίνουν διαλέξεις και οργανώνουν σεμινάρια σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ.
Έχουν κυκλοφορήσει τα εξής βιβλία:
"He's scared, she's scared" ("Εκείνος φοβάται, εκείνη φοβάται"), "What smart women know" ("Αυτό που ξέρουν οι έξυπνες γυναίκες"), "Men like women who like themeselves" ("Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση"), "Getting to commitment" ("Αποφασίζοντας τη δέσμευση").

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-03-3673-3
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο