Product

Πώς να κάνετε μεγάλα κέρδη από τη δική σας μικρή επιχείρηση

Product

Πως να κάνετε συναρπαστικό σεξ

Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα

Κωδικός:
106634
Manufacturer: 
Description: 

Γνωρίστε την Κίνα και εμπορευθείτε καλύτερα!
'Ενας χρήσιμος οδηγός και ένα "παράθυρο", στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη!
Περιέχει οδηγίες για:
Το άνοιγμα Γραφείου Αντιπροσωπείας, την επιλογή αντιπροσώπου ή εταίρου, την τεχνική των διαπραγματεύσεων για επιτυχημένες στρατηγικές marketing στην Κίνα.
Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες μεταξύ άλλων για την:
-Ιστορία της Κίνας
-Τον πολιτισμό της
-Την νοοτροπία των Kινέζων
-Για τις επαρχίες και τις μεγάλες πόλεις της Κίνας

38,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γνωρίστε την Κίνα και εμπορευθείτε καλύτερα! 'Ενας χρήσιμος οδηγός και ένα "παράθυρο", στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη! Περιέχει οδηγίες για: Το άνοιγμα Γραφείου Αντιπροσωπείας, την επιλογή αντιπροσώπου ή εταίρου, την τεχνική των διαπραγματεύσεων για επιτυχημένες στρατηγικές marketing στην Κίνα. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες μεταξύ άλλων για την: -Ιστορία της Κίνας -Τον πολιτισμό της -Την νοοτροπία των Kινέζων -Για τις επαρχίες και τις μεγάλες πόλεις της Κίνας -Χρήσιμες διευθύνσεις & διευθύνσεις διαδικτύου. Το "Πώς να κάνετε μπίζνες με την Κίνα" είναι το μοναδικό βιβλίο για την Κίνα για τους επιχειρηματίες αλλά για κάθε ενδιαφερόμενο για την ανερχόμενη παγκόσμια υπερδύναμη.
Subtitle: 
Ένα επιχειρηματικό οδοιπορικό στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88833-0-Χ
Book pages: 
438
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σταύρος Νικολακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στο "Λύκειο Αθηνά" του Γ. Ζηρίδη μετανάστευσε στην Αυστραλία το 1954. Αρχικά φοίτησε στο Camberra Grammar School και μετά στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ το 1956 στην Οικονομική Σχολή, την οποία τελείωσε με υποτροφία της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστραλίας και στην οποία εργάσθηκε στην Διεύθυνση Ερευνών από το 1960-1965.
Επέστρεψε στην Αθήνα το 1965 για να εργασθεί αρχικά ως οικονομολόγος στο Κέντρο Προγραμματισμού & Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ε.Π.Ε.) (1966-67), στην συνέχεια στην Πρεσβεία της Αυστραλίας, στο Γραφείο Εμπορικού Συμβούλου, ως Marketing Officer (1967-71). Το 1972 προσλήφθηκε ως Προϊστάμενος-Διευθυντής από το τότε Συμβούλιο Προώθησης Εξαγωγών και αργότερα Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών και Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ). Διετέλεσε Διευθυντής Εκθέσεων, Προβολής, Εμπορικών Επαφών, Ινστιτούτου Εξαγωγικών Σπουδών και εκπροσώπησε την ΟΠΕ και την χώρα του σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Ως Διευθυντής Ασίας & Ωκεανίας άνοιξε την αγορά για τα ελληνικά μάρμαρα στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΟΠΕ, αποσπάσθηκε δύο φορές, αρχικά στο Υπουργείο Εμπορίου, ως Διευθυντής Γραφείου Γενικού Γραμματέα (1976-1980) και αργότερα στο τότε Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και στη συνέχεια στο Υπουργείο Εμπορίου ως σύμβουλος των αρμόδιων Υπουργών. Το 1996, μετά από 24 χρόνια υπηρεσίας ως Διευθυντής, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους για να αφοσιωθεί στην προώθηση των σχέσεων με την Κίνα.
Ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Ευρωκινεζικών Σχέσεων και του Ευρωκινεζικού Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης οργάνωσε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλίας με Χώρες Εξωτερικού της Κίνας αλλά και με άλλους φορείς της Κίνας, σειρά πολιτιστικών και εμπορο-οικονομικών Συνεδρίων και εκδηλώσεων, στην Κίνα και στην Ελλάδα.
Από τα σημαντικότερα Συνέδρια ήταν το Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής και Κινεζικής Φιλοσοφίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 1998, στο Πεκίνο και στο Τσιφού το 2000 και στους Δελφούς το 2002.

Subtitle: 
Ένα επιχειρηματικό οδοιπορικό στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88833-0-Χ
Book pages: 
438
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο