Product

Ραντεβού με τις χήνες και άλλες ιστορίες

Product

Ραντεβού με το θάνατο

Ραντεβού με το γυναικολόγο

Κωδικός:
89806
Description: 

Κάθε γυναίκα:
- Θέλει ο γυναικολόγος της να είναι ο δικός της άνθρωπος που θα της αφιερώσει χρόνο και θα τη δει με ευαισθησία...
- Θέλει να γνωρίζει τι απαιτείται από επιστημονική άποψη στην περίπτωσή της για να είναι υγιής...
- Πρέπει να μάθει να αγαπάει το σώμα της, να σέβεται και να προσέχει τον εαυτό της...
Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό να "τηρήσει" το Ραντεβού με το Γυναικολόγο.
Μια εξαιρετική έκδοση με τα πιο σημαντικά θέματα για την υγεία της γυναίκας:

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάθε γυναίκα: - Θέλει ο γυναικολόγος της να είναι ο δικός της άνθρωπος που θα της αφιερώσει χρόνο και θα τη δει με ευαισθησία... - Θέλει να γνωρίζει τι απαιτείται από επιστημονική άποψη στην περίπτωσή της για να είναι υγιής... - Πρέπει να μάθει να αγαπάει το σώμα της, να σέβεται και να προσέχει τον εαυτό της... Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό να "τηρήσει" το Ραντεβού με το Γυναικολόγο. Μια εξαιρετική έκδοση με τα πιο σημαντικά θέματα για την υγεία της γυναίκας: περίοδος, εγκυμοσύνη, τοκετός, αντισύλληψη, στειρότητα, εξωσωματική γονιμοποίηση, ενδομητρίωση, καρκίνος, ινομυώματα, εμμηνόπαυση, οστεοπόρωση, υπερτρίχωση, θυρεοειδής, διατροφή, πλαστική χειρουργική. Κορυφαίοι ειδικοί απαντούν απλά και με σαφήνεια στις πιο συνηθισμένες απορίες σας, ώστε να ξέρετε, πριν πάτε στο γιατρό σας, τι μπορεί να συμβαίνει ή να μη συμβαίνει.
Subtitle: 
Γιατί δεν πρέπει να παίζουμε με την υγεία μας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-406-957-8
Book pages: 
275
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η γνωστή για την ενασχόλησή της σε θέματα Υγείας, δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη έχει παρουσιάσει στην ΕΡΤ μια σειρά από ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ που αφορούν θέματα υγείας. Έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων ενώ επί τέσσερα χρόνια διατηρούσε τη δική της εκπομπή στην ΝΕΤ με τίτλο: "Με υγεία πάνω απ' όλα". Επιπλέον στην ΕΤ-3 παρουσίαζε το ειδικό δεκάλεπτο με τίτλο "Η υγεία των αγροτών μας".
Η Εύα Ντελιδάκη έχει ακόμα συνεργαστεί και με πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως το 4ο Πρόγραμμα της ΕΡΑ , όπου για τρία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή "Εξομολογήσεις" με σημαντικούς καλεσμένους όπως ο Κάρολος Κουν, ο Μάνος Κατράκης, ο Μάριος Πλωρίτης κ.α. Έχει εκφωνήσει δελτία ειδήσεων και έχει παρουσιάσει πρωινές εκπομπές στο ραδιόφωνο του ANT1,του EYA FM, του Super Fm, ενώ στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά είχε για 5 συνεχή χρόνια την εκπομπή με τίτλο "Δεν παίζουμε με την Υγεία μας".
Πολυάριθμες είναι και οι συνεργασίες της με το χώρο των έντυπων Μέσων, με ρεπορτάζ, αφιερώματα και ολοσέλιδα σε εφημερίδες όπως η "Ελευθεροτυπία", η "Μεσημβρινή", η "Αυριανή", η "Νίκη" καθώς και με στήλες στα περιοδικά "Γονείς", "Εικόνες", "Παιδί και νέοι γονείς", "Γυναίκα", "Πάνθεον", "Αρμονία", "Τηλεθεατής", "Είναι", "Εγώ", "Prevention", "Men΄s Health", αλλά και σε πολλά εξειδικευμένα επιστημονικά περιοδικά.
Συχνά είναι συντονίστρια - ομιλήτρια σε πολλές ημερίδες και καμπάνιες για μεγάλα κοινωνικά θέματα.
Έχει λάβει διάκριση από τον Αντικαπνιστικό Σύλλογο Ελλάδος, καθώς και τιμητική αναγνώριση από την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου ΟΝΑΡ, για τη θεραπεία μέσω Tέχνης για το άρρωστο παιδί.

Subtitle: 
Γιατί δεν πρέπει να παίζουμε με την υγεία μας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-406-957-8
Book pages: 
275
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο