Product

Ρεφλεξολογία

Product

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Κωδικός:
139778
Description: 

Ένας πλήρης οδηγός για κάθε επαγγελματία ρεφλεξολόγο, σπουδαστή και κάθε ενδιαφερόμενο, από τα βασικά μέχρι και τις πιο προχωρημένες γνώσεις και τεχνικές.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ένας ρεφλεξολόγος, προκειμένου να εξασκήσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο αυτή την τέχνη, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό για τον σπουδαστή της ρεφλεξολογίας και μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας πλήρης οδηγός για κάθε επαγγελματία ρεφλεξολόγο, σπουδαστή και κάθε ενδιαφερόμενο, από τα βασικά μέχρι και τις πιο προχωρημένες γνώσεις και τεχνικές. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ένας ρεφλεξολόγος, προκειμένου να εξασκήσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο αυτή την τέχνη, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό για τον σπουδαστή της ρεφλεξολογίας και μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Μέσα στις σελίδες του, παλιές και σύγχρονες τεχνικές (ζωνορεφλεξολογία, αρωματορεφλεξολογία, προσωπορεφλεξολογία, μικροχειροπρακτική, κινησιορεφλεξολογία, κ.α), περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο ενώ σημαντικό βοήθημα αποτελούν ο μεγάλος αριθμός φωτογραφιών και σκίτσων. Ο πλήρης οδηγός Ρεφλεξολογίας, είναι ένα βιβλίο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στην ρεφλεξολογική βιβλιογραφία.
Subtitle: 
Πλήρης οδηγός ρεφλεξολογίας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6775-25-9
Book pages: 
131
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μιχάλης Κυριακίδης γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο και σπούδασε Ιατρική, Φυσικοθεραπεία, Ρεφλεξολογία Φυσικοπαθητική και Ηλεκτροβελονισμό. Επίσης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Οικονομικά και Management, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. και έχει λάβει Master σε Οικονομικά και Management από το Ansted University. Επί πλέον έχει λάβει στην Ελλάδα και το εξωτερικό τις εξής ειδικότητες: Φυσιοαθλητική,Διαιτολογία, Υγειονολογία και Ποδολογία. Έχει επαγγελματική εμπειρία χρόνων και έχει συνεργαστεί με το Foot Hospital of London, με το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και συμμετείχε σε έρευνα που αφορούσε στις θεραπείες των αντανακλαστικών στο Leeds Polytechnic. Συνεργάστηκε με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Αυγερινοπούλου», και εργάστηκε ως καθηγητής στον εκπαιδευτικό οργανισμό «Ξυνή». Έλαβε μέρος σε δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, διδάσκοντας και αναλύοντας θέματα κοινωνικά, θρησκευτικά και θεραπευτικά. Συνεργάζεται με αθλητικούς ομίλους της Ά εθνικής κατηγορίας, βοηθώντας τη θεραπεία και φυσική αποκατάσταση των αθλητών. Διευθύνει την ρεφλεξολογική ομάδα στο νοσοκομείο Μetropolitan, και στο Ωνάσσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο.Είναι επ. καθηγητής του Κρατικού Πανεπιστημίου Titu Maiorescu στην Ρουμανία και εκπαιδευτικός εκπρόσωπος του Berkeley College, διδάκτορας και εκπρόσωπος του Brantridge University. Είναι επίσης εκπαιδευτικός σύμβουλος και επίτιμος μέλος του Ansted University. Είναι Πρόεδρος και καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κυριακίδη (Ελλάδα). Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στις εταιρείες «Novion», «Interchem», καθώς επίσης και στις εταιρείες «Omikron» και «Biochem», καθώς και του «Εκδοτικού Οργανισμού Π. Κυριακίδη». Ήταν διευθυντής σπουδών του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών Natural Health Science. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και του Πανελληνίου Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ ).

Subtitle: 
Πλήρης οδηγός ρεφλεξολογίας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6775-25-9
Book pages: 
131
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο