Product

Ρύζι

Product

Ρύζι

Ρύζι

Κωδικός:
165031
Description: 

Κάθε χρόνο ο πληθυσμός αυτών που καταναλώνουν ρύζι αυξάνεται περισσότερο από 50 εκατομμύρια άτομα. Με δεδομένο ότι η αύξηση αυτή κατά το μεγαλύτερο αυτής μέρος αφορά ουσιαστικά την Κίνα όπου η κατανάλωση ρυζιού ξεπερνά τα 75 κιλά το άτομο, αντιλαμβανόμαστε ότι παγκοσμίως απαιτείται μία ετήσια αύξηση παραγωγής ρυζιού κατά 4 εκατομμύρια τόνους.
Είναι όμως αυτός ένας λόγος για να διαβάσει κανείς το "Ρύζι";
Μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας ξοδεύουν από το 1/2 έως 3/4 των εισοδημάτων τους για την αγορά ρυζιού.

12,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάθε χρόνο ο πληθυσμός αυτών που καταναλώνουν ρύζι αυξάνεται περισσότερο από 50 εκατομμύρια άτομα. Με δεδομένο ότι η αύξηση αυτή κατά το μεγαλύτερο αυτής μέρος αφορά ουσιαστικά την Κίνα όπου η κατανάλωση ρυζιού ξεπερνά τα 75 κιλά το άτομο, αντιλαμβανόμαστε ότι παγκοσμίως απαιτείται μία ετήσια αύξηση παραγωγής ρυζιού κατά 4 εκατομμύρια τόνους. Είναι όμως αυτός ένας λόγος για να διαβάσει κανείς το "Ρύζι"; Μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας ξοδεύουν από το 1/2 έως 3/4 των εισοδημάτων τους για την αγορά ρυζιού. Σε πολλούς αρέσει το λευκό ρύζι (Λευκασμένο), σε άλλους το κίτρινο (Barboiled), σε μερικούς το καφέ (cargo ή brun), πολλοί αρέσκονται να το τρώνε "λαπά". - Ρύζι αρωματισμένο, ρύζι μακρόσπερμο, ρύζι στρογγυλόσπερμο. - Έξι (6) χώρες της Ευρώπης των 25 παράγουν ρύζι . Η Ιταλία όμως παράγει περισσότερο ρύζι απ΄ότι παράγουν οι άλλες πέντε χώρες. Τελικά ποιο ρύζι προτιμάμε; Μήπως πρέπει να αρχίσετε να σκέφθεσθε ότι πρέπει να διαβάσετε τις σελίδες του βιβλίου "Ρύζι" ; Άλλωστε ούτε πολλές είναι, ούτε αφομοιώνονται δύσκολα. Υπάρχουν βέβαια πολλά στοιχεία. Αυτά όμως απευθύνονται σ' αυτούς που θέλουν να κουραστούν περισσότερο.
Subtitle: 
Καλλιέργεια, παραγωγή, κατανάλωση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-630-409-4
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Καλλιέργεια, παραγωγή, κατανάλωση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-630-409-4
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο