Product

Σ' αυτόν τον έρωτα δεν έχει ημερομηνία λήξης

Product

Σ' έβλεπα, ω πόλη, απ' τη μεριά της θάλασσας

Σ' αυτούς που πίστεψαν στο όνειρο

Κωδικός:
122130
Product Categories: 
Description: 

Λαέ τ' Αργοστολιού. Ύστερα από 58 χρόνια έρχομαι εγώ, ένας επιζών από εκείνη την άγρια εποχή να σου ζητήσω συγνώμη. Για τα βράδια εκείνα που με τις φωνές μας σας ξαγρυπνούσαμε στις 12 η ώρα τη νύχτα ή αργότερα όταν παίρνανε τους συντρόφους μας στις 4 το πρωί και δεν προλάβαιναν να γράψουν ούτε γράμμα στους δικούς τους. Σαράντα δύο νύχτες και πρωινά ξαγρυπνούσαμε... Σας ξαγρύπνησαν οι φωνές μας γιατί σαράντα δύο ήταν οι εκτελέσεις για 105 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Λαέ τ' Αργοστολιού. Ύστερα από 58 χρόνια έρχομαι εγώ, ένας επιζών από εκείνη την άγρια εποχή να σου ζητήσω συγνώμη. Για τα βράδια εκείνα που με τις φωνές μας σας ξαγρυπνούσαμε στις 12 η ώρα τη νύχτα ή αργότερα όταν παίρνανε τους συντρόφους μας στις 4 το πρωί και δεν προλάβαιναν να γράψουν ούτε γράμμα στους δικούς τους. Σαράντα δύο νύχτες και πρωινά ξαγρυπνούσαμε... Σας ξαγρύπνησαν οι φωνές μας γιατί σαράντα δύο ήταν οι εκτελέσεις για 105 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Σαράντα δύο νύχτες κι άλλα τόσα πρωινά ζητούσαμε επίμονα την συμπαράστασή σου για την ολοφάνερη αδικία σε βάρος των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. [...] (απόσπασμα από την εισαγωγή του συγγραφέα)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-631-150-3
Book pages: 
420
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Γερ. Κουτρούλης γεννήθηκε στο Πεντάλοφο της Ακαρνανίας.
Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Συμμετείχε σε πολλές μάχες κατά των Γερμανών. Λόγω των πολιτικών φρονημάτων του εξορίστηκε και φυλακίστηκε για 18 ολόκληρα χρόνια.
Έχει εκδώσει 11 μυθιστορήματα. Για το έργο του εκφράστηκαν με ενθουσιασμό οι Ρένος Αποστολίδης, Ιάσων Ευαγγέλου κ.ά.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-631-150-3
Book pages: 
420
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο