Product

Σέρλοκ Χολμς: Η ασημένια φλόγα

Product

Σέρλοκ Χολμς: Πέντε κουκούτσια από πορτοκάλι

Σέρλοκ Χολμς: Η περιπέτεια με τους έξι Ναπολέοντες

Κωδικός:
157245
Description: 

"Πρόκειται, όμως, για μια τόσο παράλογη υπόθεση, που δίσταζα να σας μιλήσω γι' αυτήν. Από την άλλη, παρότι ασήμαντη, είναι αναμφίβολα παράξενη· και γνωρίζω ότι σας αρέσει καθετί πέρα από τα συνηθισμένα. Κατά τη γνώμη μου, όμως, το ζήτημα εμπίπτει περισσότερο στην αρμοδιότητα του δόκτορα Γουότσον από ό,τι στη δική μας".
"Ασθένεια;" ρώτησα εγώ.
"Παράνοια, χωρίς άλλο. Και μάλιστα το πιο παράξενο είδος. Θα περιμένατε, τη σήμερον ημέρα, να τρέφει κανείς τόσο μίσος για τον Μεγάλο Ναπολέοντα, ώστε να καταστρέφει κάθε εικόνα του;"

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Πρόκειται, όμως, για μια τόσο παράλογη υπόθεση, που δίσταζα να σας μιλήσω γι' αυτήν. Από την άλλη, παρότι ασήμαντη, είναι αναμφίβολα παράξενη· και γνωρίζω ότι σας αρέσει καθετί πέρα από τα συνηθισμένα. Κατά τη γνώμη μου, όμως, το ζήτημα εμπίπτει περισσότερο στην αρμοδιότητα του δόκτορα Γουότσον από ό,τι στη δική μας". "Ασθένεια;" ρώτησα εγώ. "Παράνοια, χωρίς άλλο. Και μάλιστα το πιο παράξενο είδος. Θα περιμένατε, τη σήμερον ημέρα, να τρέφει κανείς τόσο μίσος για τον Μεγάλο Ναπολέοντα, ώστε να καταστρέφει κάθε εικόνα του;"
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-475-161-1
Book pages: 
47
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-475-161-1
Book pages: 
47
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο