Product

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2

Product

Σαλαμίνα

Σαλαμίνα

Κωδικός:
78784
Product Categories: 
Manufacturer: 
Description: 

Η Σαλαμίνα με την πανάρχαια ιστορία της δεν αξιοποιήθηκε, όπως θα έπρεπε, πολιτιστικά και τουριστικά. Πολλές οι σκοπιμότητες που έβαλαν στο περιθώριο το νησί του Αίαντα, του Ευριπίδη, της Παναγίας Φανερωμένης, του Αγίου Λαυρεντίου, του Σικελιανού. Η ιστορία της αναλλοίωτη πλανάται στους αιώνες και η δόξα της συγκινεί τους ονειροπόλους, ποιητές, αρχαιολόγους όπου Γης. Είναι Ιδέα, Πνεύμα και Φως με κορυφαία τη Ναυμαχία του 480 π.Χ. όπου επικράτησε ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Αυτήν την "άγνωστη" Σαλαμίνα μάς γνωρίζει το βιβλίο ξεναγώντας μας στο χτες και στο σήμερα.

13,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Σαλαμίνα με την πανάρχαια ιστορία της δεν αξιοποιήθηκε, όπως θα έπρεπε, πολιτιστικά και τουριστικά. Πολλές οι σκοπιμότητες που έβαλαν στο περιθώριο το νησί του Αίαντα, του Ευριπίδη, της Παναγίας Φανερωμένης, του Αγίου Λαυρεντίου, του Σικελιανού. Η ιστορία της αναλλοίωτη πλανάται στους αιώνες και η δόξα της συγκινεί τους ονειροπόλους, ποιητές, αρχαιολόγους όπου Γης. Είναι Ιδέα, Πνεύμα και Φως με κορυφαία τη Ναυμαχία του 480 π.Χ. όπου επικράτησε ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Αυτήν την "άγνωστη" Σαλαμίνα μάς γνωρίζει το βιβλίο ξεναγώντας μας στο χτες και στο σήμερα. Ένα βιβλίο-μαρτυρία, μια κατάθεση ψυχής!...
Subtitle: 
Πορεία στο χρόνο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-426-296-3
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Θεοφανώ Α. Παντελή γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας (Universite de Bourgogne-France) όσο και κάτοχος Μεταφραστικού Διπλώματος (Universite Paris-Nord 13). Εργάστηκε ως καθηγήτρια της Γαλλικής Γλώσσας σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και εξακολουθεί να διδάσκει. Πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης με κατεύθυνση τη Διοίκηση της Εκπαίδευσης και την Έρευνα. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων και η πτυχιακή της εργασία αφορά στην "Κοινοβουλευτική διπλωματία".

Subtitle: 
Πορεία στο χρόνο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-426-296-3
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο