Product

Σαμπάλα

Product

Σαμπάνια για τη Φέιθ Άσερ

Σαμπάλα

Κωδικός:
73966
Manufacturer: 
Description: 

Κάπου πέρα από το Θιβέτ βρίσκεται ο παράδεισος της συμπαντικής σοφίας και της άφατης γαλήνης, γνωστός ως Σαμπάλα. Η γοητευτική ματιά πίσω από το μύθο, δείχνει πως η Σαμπάλα είναι ένας «πραγματικός» τόπος, προσιτός σε εκείνους που έχουν καθαρή καρδιά.
«Η Βικτόρα ΛεΠάζ αποδίδει τη σοφία αυτού του μύθου στην πείνα της ανθρωπότητας για νέες αρχές. Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα χρειάζεται απεγνωσμένα την έμπνευση, η Σαμπάλα προσφέρει στους αναγνώστες της ένα δρόμο μεταμόρφωσης του πλανήτη και των κατοίκων του»

17,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάπου πέρα από το Θιβέτ βρίσκεται ο παράδεισος της συμπαντικής σοφίας και της άφατης γαλήνης, γνωστός ως Σαμπάλα. Η γοητευτική ματιά πίσω από το μύθο, δείχνει πως η Σαμπάλα είναι ένας «πραγματικός» τόπος, προσιτός σε εκείνους που έχουν καθαρή καρδιά. «Η Βικτόρα ΛεΠάζ αποδίδει τη σοφία αυτού του μύθου στην πείνα της ανθρωπότητας για νέες αρχές. Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα χρειάζεται απεγνωσμένα την έμπνευση, η Σαμπάλα προσφέρει στους αναγνώστες της ένα δρόμο μεταμόρφωσης του πλανήτη και των κατοίκων του» Δρ Στάνλευ Κρίπνερ, καθηγητής Ψυχολογίας, Ινστιτούτο Σάιμπρουκ, συγγραφέας του βιβλίου Προσωπική Μυθολογία και Πνευματικές Διατάσεις της Θεραπείας. "Ο μύθος της Σαμπάλα γοήτευσε και ενέπνευσε τον κόσμο εδώ και μια χιλιετία. Η Βικτόρια ΛεΠάζ εξετάζει την πληθώρα των μύθων που αφορούν στον "χαμένο παράδεισο" και τις πνευματικές προεκτάσεις τους". Γκλεν Χ. Μιούλιν, συγγραφέας του Θάνατος και Πεθαίνοντας: Η Θιβετανική Παράδοση, Μυστικιστικοί Στίχοι ενός Τρελού Δαλάι Λάμα και η Πρακτική της Καλατσάκρα. [...]
Subtitle: 
Η συναρπαστική αλήθεια πίσω απο το μύθο της Σανγκρι-λα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-268-163-2
Book pages: 
318
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η συναρπαστική αλήθεια πίσω απο το μύθο της Σανγκρι-λα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-268-163-2
Book pages: 
318
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο