Product

Σαν παραμύθι

Product

Σαν παραμύθι από πηλό και χώμα

Σαν παραμύθι αν μου 'λεγαν: Πως έρχεται ένα παιδί στον κόσμο

Κωδικός:
135228
Manufacturer: 
Description: 

Κατανοώντας την ακριβή "δομή" και "τάξη" του τοκετού, το βιβλίο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα εγχειρίδιο. Σκοπός του είναι να βοηθήσει την μέλλουσα μητέρα να βιώσει καλύτερα, σωματικά και διανοητικά, την δραματικότητα αλλά και την σφοδρότητα του τοκετού, σε συνδυασμό με την μεγαλοσύνη της δημιουργίας που ενέχει η γέννηση ενός νέου ανθρώπου.

14,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κατανοώντας την ακριβή "δομή" και "τάξη" του τοκετού, το βιβλίο αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα εγχειρίδιο. Σκοπός του είναι να βοηθήσει την μέλλουσα μητέρα να βιώσει καλύτερα, σωματικά και διανοητικά, την δραματικότητα αλλά και την σφοδρότητα του τοκετού, σε συνδυασμό με την μεγαλοσύνη της δημιουργίας που ενέχει η γέννηση ενός νέου ανθρώπου. Προσεγγίζοντας τον τοκετό και τον ερχομό του παιδιού στον κόσμο μ' έναν τρόπο πρωτότυπο και μοναδικό και βλέποντας από μια νέα οπτική γωνία αυτό που βιώνει η μητέρα και το παιδί, ο Φρεντερίκ Λεμπουαγιέ μας μιλάει για τον μηχανισμό του τοκετού και τις επιπλοκές του. Το βιβλίο όμως, δεν απευθύνεται μόνο στις γυναίκες που περιμένουν παιδί, στις μαίες και τους ειδικούς αλλά και σε όλους εμάς, άνδρες και γυναίκες, που αναζητούμε την γνώση πίσω από το μυστήριο της γέννας, το μοναδικό αυτό μυστήριο της ανθρώπινης ύπαρξης απέναντι στη φύση.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8252-69-5
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο γιατρός Φρεντερίκ Λεμπουαγιέ υπήρξε διευθυντής κλινικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου στο Παρίσι. Αφού εξάσκησε ιδιωτικά το επάγγελμα του μαιευτήρα μέχρι το 1973, παραιτήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλονο, για να γίνει συγγραφέας με την ευκαιρία της δημοσίευσης του βιβλίου του "Για μια γέννηση χωρίς αγωνία" (1974). Από τότε έχει γράψει πολλά βιβλία γύρω από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, δίνοντας διαλέξεις και διδάσκοντας τη μέθοδό του, που είναι γνωστή ως "μέθοδος Λεμπουαγιέ". Έχει μελετήσει την Ανατολική Φιλοσοφία και τις πολεμικές τέχνες. Έχει ο ίδιος γυρίσει τα φιλμ: "Γέννηση", "Σαντάλα", "Η στέψη της γέννησης", "Η τέχνη της αναπνοής". Έχει επίσης δημοσιεύσει δοκίμια, διηγήματα καθώς και αξιόλογες ποιητικές συλλογές.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8252-69-5
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο