Product

Σαντιάγκο

Product

Σαντιγκάρ

Σαντιγί για μάγισσες

Κωδικός:
79165
Manufacturer: 
Description: 

Ποια είναι άραγε η πιο κακιά μάγισσα του κόσμου; Χμ... δεν ξέρουμε. Όμως αρκετά κακιά, ή έστω κάπως κακιά, κάτι τέλος πάντων, είναι η Μάγισσα Ιουστίνη, που ζει σ' ένα απόμερο δάσος, με τις δυο νυχτερίδες που ποτέ δε συμφωνούν μεταξύ τους, και το μαύρο γάτο της, που ποτέ δε συμφωνεί με την εμφάνισή του. Δεν πρέπει, λοιπόν, να κάνει κάτι για να ανεβεί στην ιεραρχία των μάγων και των μαγισσών; Βεβαίως και πρέπει! Όμως, που να 'ξερε ότι οι δοκιμασίες που έπρεπε να περάσει για να πετύχει το σκοπό της δεν είναι άλλο από μια σειρά καλών πράξεων!

1,82 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποια είναι άραγε η πιο κακιά μάγισσα του κόσμου; Χμ... δεν ξέρουμε. Όμως αρκετά κακιά, ή έστω κάπως κακιά, κάτι τέλος πάντων, είναι η Μάγισσα Ιουστίνη, που ζει σ' ένα απόμερο δάσος, με τις δυο νυχτερίδες που ποτέ δε συμφωνούν μεταξύ τους, και το μαύρο γάτο της, που ποτέ δε συμφωνεί με την εμφάνισή του. Δεν πρέπει, λοιπόν, να κάνει κάτι για να ανεβεί στην ιεραρχία των μάγων και των μαγισσών; Βεβαίως και πρέπει! Όμως, που να 'ξερε ότι οι δοκιμασίες που έπρεπε να περάσει για να πετύχει το σκοπό της δεν είναι άλλο από μια σειρά καλών πράξεων! Θα το ανεχθεί αυτό; Θα μπορέσει να γίνει άλλος άνθρωπος, ή, μάλλον, άλλη μάγισσα; Οι απαντήσεις, στο βιβλίο!
Subtitle: 
7 καλές πράξεις για τη μάγισσα Ιουστίνη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-542-803-2
Book pages: 
74
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Aπό το 1986 έως το 2009 έζησε στην Αθήνα. Από τον Ιούλιο του 2017 ζει στην Πράγα. Εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον χώρο του βιβλίου ως επιμελητής εκδόσεων, αναγνώστης πεζογραφίας και στέλεχος εκδοτικού οίκου. Είναι συνιδρυτής του πολιτικού-πολιτιστικού ιστοτόπου και διαδικτυακού ραδιοφώνου Amagi (2012 κ.ε.). Εξέδωσε περί τα τριάντα βιβλία, κάποια από αυτά με διάφορα ψευδώνυμα.

Subtitle: 
7 καλές πράξεις για τη μάγισσα Ιουστίνη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-542-803-2
Book pages: 
74
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο