Product

Σαντορίνη Guide 2005

Product

Σαντορίνη ιστορικό οινοπέδιο

Σαντορίνη άνωθεν

Κωδικός:
154417
Description: 

Αποτολμώντας να παρουσιάσουμε τη Σαντορίνη "άνωθεν", γνωρίζαμε τη δυσκολία του εγχειρήματος. Τα χρώματα των πετρωμάτων στην Καλντέρα της, δεν έχουν όμοια και πρέπει να αποδοθούν στους φυσικούς τους τόνους.
Η αρχιτεκτονική των κτισμάτων στα χωριά της, είναι μοναδική και πρέπει να "γραφτεί" με τις φωτοσκιάσεις τους.
Ακόμη και η θάλασσα, έχει εδώ όλες τις αποχρώσεις του μπλε, ανάλογα με το βάθος των νερών και τις αντανακλάσεις σ' αυτά των πολύχρωμων βράχων.

27,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αποτολμώντας να παρουσιάσουμε τη Σαντορίνη "άνωθεν", γνωρίζαμε τη δυσκολία του εγχειρήματος. Τα χρώματα των πετρωμάτων στην Καλντέρα της, δεν έχουν όμοια και πρέπει να αποδοθούν στους φυσικούς τους τόνους. Η αρχιτεκτονική των κτισμάτων στα χωριά της, είναι μοναδική και πρέπει να "γραφτεί" με τις φωτοσκιάσεις τους. Ακόμη και η θάλασσα, έχει εδώ όλες τις αποχρώσεις του μπλε, ανάλογα με το βάθος των νερών και τις αντανακλάσεις σ' αυτά των πολύχρωμων βράχων. Ο φωτογράφος από το ελικόπτερο προσπάθησε να "πιάσει" με τις φωτογραφίες του τις ομορφιές του ξεχωριστού τοπίου. Οι Συνεργάτες μου προσπάθησαν να "ζωντανέψουν" στο χαρτί ότι ο φακός αποθανάτισε. Τα κείμενα, πεζά και ποιήματα, σπουδαίων λογοτεχνών με τη γλαφυρότητα των περιγραφών "εξοικειώνουν" τα απρόσιτα τοπία. Αυτό προσπάθησε ο επιμελητής της έκδοσης με την ανθολόγησή του. Αυτές οι προσπάθειες όλων των συντελεστών της έκδοσης, θα αξιολογηθούν από εσάς, και θα είμαστε ικανοποιημένοι αν πετύχαμε. Νίκος Χαϊδεμένος
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-464-150-6
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
26χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-464-150-6
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
26χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο