Product

Σεξ, έρωτας και πάθος

Product

Σεξ; Κάν' το μόνος σου!

Σεξ; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Κωδικός:
87272
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Κάποτε η σεξουαλική σας ζωή ήταν πηγή απόλαυσης: μια αυθόρμητη έκφραση της επιθυμίας σας να βρεθείτε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πλέον, έχετε βαρεθεί να ακούτε τις ίδιες δικαιολογίες κάθε φορά που προσπαθείτε να τον/την προσεγγίσετε ερωτικά:
"Δεν έχω διάθεση", "Είχα μια δύσκολη μέρα στο γραφείο", "Έχω πονοκέφαλο, θέλω να κοιμηθώ", "Δεν είναι ώρα για παιχνίδια"

16,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάποτε η σεξουαλική σας ζωή ήταν πηγή απόλαυσης: μια αυθόρμητη έκφραση της επιθυμίας σας να βρεθείτε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πλέον, έχετε βαρεθεί να ακούτε τις ίδιες δικαιολογίες κάθε φορά που προσπαθείτε να τον/την προσεγγίσετε ερωτικά: "Δεν έχω διάθεση", "Είχα μια δύσκολη μέρα στο γραφείο", "Έχω πονοκέφαλο, θέλω να κοιμηθώ", "Δεν είναι ώρα για παιχνίδια" Η σεξουαλική συμπεριφορά μας φανερώνει πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε για το χαρακτήρα μας. Όποια κι αν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αργά ή γρήγορα θα επηρεάσουν τη σεξουαλικότητά μας: είτε νιώθουμε υπερβολική πίεση, είτε έχουμε βιώσει κάποια τραυματική σεξουαλική εμπειρία, είτε αγωνιούμε μήπως χάσουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, το αποτέλεσμα είναι να αντιμετωπίζουμε το σεξ με ανάμικτα συναισθήματα απώθησης, φόβου και καταναγκασμού. Ο Patrick Carnes εξηγεί ότι η σεξουαλική ανορεξία είναι μια ψυχική κατάσταση στο πλαίσιο της οποίας το άτομο αποφεύγει το σεξ σε σωματικό, νοητικό και συγκινησιακό επίπεδο. Πίσω όμως απ' αυτό το "κρυφτούλι" με το σεξ, έχουμε απωθήσει τα άγχη μας, όσα δεν τολμούμε να ομολογήσουμε ούτε καν στον εαυτό μας. Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει: - να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές αιτίες που σας κάνουν να αποφεύγετε το σεξ - να αποκτήσετε μια υγιή σεξουαλικότητα - να στηρίξετε τον/τη σύντροφό σας, αν αντιμετωπίζει πρόβλημα σεξουαλικής ανορεξίας.
Subtitle: 
Όταν ο ένας από τους δύο αποφεύγει συστηματικά το σεξ
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2239-7
Book pages: 
447
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Patrick Carnes είναι διευθυντής στο κλινικό τμήμα υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών διαταραχών στο Meadows του Wickenburg της Αριζόνα. Επίσης, είναι υπεύθυνος έκδοσης του Sexual Addiction and Compulsivity: The journal of Treatment and Prevention, επίσημου εντύπου του Εθνικού Συμβουλίου για τη Σεξουαλική Εξάρτηση και το Σεξουαλικό Καταναγκασμό. Είναι διεθνώς γνωστός για το συγγραφικό του έργο σε θέματα εξάρτησης και αποκατάστασης.

Subtitle: 
Όταν ο ένας από τους δύο αποφεύγει συστηματικά το σεξ
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2239-7
Book pages: 
447
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο