Product

Σεξ, έκσταση και ψυχεδελικά

Product

Σεξ; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Σεξ, έρωτας και πάθος

Κωδικός:
120243
Description: 

Ελάχιστα ζευγάρια διατηρούν μια καλή σεξουαλική ζωή για μεγάλο διάστημα. Η καχυποψία, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ανικανότητα μας ν' αγαπήσουμε τον εαυτό μας φθείρουν τη σχέση λόγω της χαμηλής μας αυτοεκτίμησης. Η Δρ. Σόρενσεν εξηγεί με απλό τρόπο τι σημαίνει οικειότητα, πώς η σωματική οικειότητα είναι αποτέλεσμα της λεκτικής και συναισθηματικής οικειότητας και πώς η χαμηλή αυτοεκτίμηση σκοτώνει τον έρωτα και το σεξ.

14,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ελάχιστα ζευγάρια διατηρούν μια καλή σεξουαλική ζωή για μεγάλο διάστημα. Η καχυποψία, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ανικανότητα μας ν' αγαπήσουμε τον εαυτό μας φθείρουν τη σχέση λόγω της χαμηλής μας αυτοεκτίμησης. Η Δρ. Σόρενσεν εξηγεί με απλό τρόπο τι σημαίνει οικειότητα, πώς η σωματική οικειότητα είναι αποτέλεσμα της λεκτικής και συναισθηματικής οικειότητας και πώς η χαμηλή αυτοεκτίμηση σκοτώνει τον έρωτα και το σεξ. Το παρόν βιβλίο είναι ένα βασικό εγχειρίδιο για τη διατήρηση της ισορροπημένης σεξουαλικής ζωής. Μέσα από παραδείγματα πραγματικών ζευγαριών, μας δείχνει πώς επιτυγχάνεται η πραγματική οικειότητα, δίνει λύσεις σε καυτά προβλήματα και συγκρίνει συμπεριφορές ατόμων με υγιή και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ένας αποτελεσματικός οδηγός υγειών ερωτικών σχέσεων, κι ένας εύκολος τρόπος για να μπορέσουμε να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας και να ζούμε αρμονικά και με πάθος με το σύντροφό μας.
Subtitle: 
Μην αφήνετε τη χαμηλή αυτοεκτίμηση να τα σκοτώσει
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-518-3
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Marylin J. Sorensen, Ph. D., κλινική ψυχολόγος στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και ιδρύτρια και διευθύντρια του The Self-Esteem Institute, είναι ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα αποκατάστασης της αυτοεκτίμησης και προσφέρει θεραπεία και συμβουλευτική σε πλήθος ατόμων σε όλο τον κόσμο, κατ' ιδίαν ή και μέσω του δικτυακού της τόπου (www.TheSelfEsteemInstitute.com)

Subtitle: 
Μην αφήνετε τη χαμηλή αυτοεκτίμηση να τα σκοτώσει
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-518-3
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο