Product

Σεξουαλική παρενόχληση

Product

Σεξουαλική υγεία των ανδρών

Σεξουαλική υγεία

Κωδικός:
134182
Description: 

Η ανάγκη συγγραφής αυτού του βιβλίου δημιουργήθηκε από όλους τους συνεργάτες, καθώς και από την κλινική πρακτική, αλλά και από τις συναναστροφές με τους ανθρώπους της ελληνικής κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια στην ελληνική πραγματικότητα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει αρκετή άγνοια και παραπληροφόρηση ως προς θέματα που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τις διαπροσωπικές και διαφυλικές σχέσεις.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η ανάγκη συγγραφής αυτού του βιβλίου δημιουργήθηκε από όλους τους συνεργάτες, καθώς και από την κλινική πρακτική, αλλά και από τις συναναστροφές με τους ανθρώπους της ελληνικής κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια στην ελληνική πραγματικότητα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει αρκετή άγνοια και παραπληροφόρηση ως προς θέματα που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τις διαπροσωπικές και διαφυλικές σχέσεις. Η σεξουαλικότητα είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης, που με τη μοναδική της ύπαρξη και έκφραση καλεί τον άνθρωπο να έρθει σε επαφή με έναν άλλο άνθρωπο σωματικά αλλά και ψυχικά, προκειμένου να ανταλλάξουν αισθήσεις και συναισθήματα, κουβαλώντας ο καθένας τον πολιτισμό, την παιδεία και την κουλτούρα του, που σηματοδοτούν την προσωπικότητα και τις ψυχικές λειτουργίες του. Αυτή η συνάντηση είναι μοιραία και χαρακτηρίζεται από τις ανάγκες του καθενός, αλλά και από τις προσδοκίες που έχει ο ένας από τον άλλο, καθώς δίνει και παίρνει ηδονή, οργασμό και συναισθηματική ικανοποίηση. Το αποτέλεσμα είναι το τελετουργικό επίτευγμα της ανθρώπινης τελειότητας, αφού δημιουργεί την ίδια τη ζωή, τις αξίες, αλλά και τις δομές που οι άνθρωποι μέσα από το σεξ καθορίζουν ως κώδικα επικοινωνίας και ηθικής οριοθέτησης του αυτοσεβασμού και του ετεροσεβασμού. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1767-2
Book pages: 
595
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Θάνος Aσκητής, πτυχιούχος της Iατρικής Σχολής Aθηνών, έχει ειδικευτεί στη Nευρολογία και στην Ψυχιατρική, με διδακτορική διατριβή στον τομέα της Kοινωνικής Ψυχιατρικής και εξειδίκευση -στις HΠA- στην ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά και στις σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Kλινικός ψυχίατρος και συνεργάτης στο Iατρικό Kέντρο επί μία δεκαετία, ίδρυσε -μαζί με τους συνεργάτες του- το πρώτο Σεξολογικό Iνστιτούτο στη χώρα μας, οργάνωσε τρία συμπόσια με θέμα τη σεξουαλική ζωή των Eλλήνων και έδωσε πάνω από εκατό ομιλίες και διαλέξεις σε σχολεία, κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα σ' όλη την Eλλάδα. Mελετητής των θεμάτων σεξουαλικής έκφρασης και επικοινωνίας στην οικογένεια, στο σχολείο, στη σχέση και στο γάμο, είναι ο πρώτος γιατρός που μίλησε ανοιχτά για το σεξ στην Eλλάδα ήδη από το 1987, με πλούσια αρθρογραφία σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά, αλλά και με πολλές παρουσίες τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από την τηλεόραση. Στην ET3, την περιόδο 1994-1996, παρουσίασε με επιτυχία την εκπομπή "Σεξ την Tρίτη" και στην ET2, είχε την εκπομπή "Tα πάντα γύρω από το σεξ", με αντίστοιχη σημαντική παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Διευθυντής σήμερα στο Iνστιτούτο Σεξολογίας και στο Iνστιτούτο Aνδρολογικών Διαταραχών, με σημαντική παρουσία και συνεχή προσέγγιση στις σύγχρονες κοινωνικές τάσεις, έχει θεραπεύσει πάνω από 4.000 ζευγάρια στη σχέση τους και τη σεξουαλική τους ζωή.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1767-2
Book pages: 
595
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο