Product

Σκάλα μυστική

Product

Σκάλα στον ουρανό

Σκάλα προς τον ουρανό

Κωδικός:
78110
Manufacturer: 
Description: 

O Ζαχαρίας Σίτσιν, συγγραφέας του συναρπαστικού "Ο Δωδέκατος Πλανήτης", σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Τα Χρονικά της Γης", ασχολείται με την πίστη της ανθρωπότητας στη μεταθανάτια ζωή. Από τις απαρχές της ύπαρξής του ο άνθρωπος προβληματίστηκε για τα μυστήρια του σύμπαντος, την αθανασία και το Θεό.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Available

O Ζαχαρίας Σίτσιν, συγγραφέας του συναρπαστικού "Ο Δωδέκατος Πλανήτης", σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Τα Χρονικά της Γης", ασχολείται με την πίστη της ανθρωπότητας στη μεταθανάτια ζωή. Από τις απαρχές της ύπαρξής του ο άνθρωπος προβληματίστηκε για τα μυστήρια του σύμπαντος, την αθανασία και το Θεό. Η αέναη αναζήτηση του Παράδεισου δεν αποτελεί απλή μεταφυσική αγωνία, αλλά έχει πραγματικές βάσεις, αφού στις Ιερές Γραφές διαφορετικών πολιτισμών αναφέρονται περιπτώσεις θνητών που ανέβηκαν τη "Σκάλα προς τον Ουρανό" και κέρδισαν την αιώνια ζωή. Σε κάποιο μέρος της Γης υπήρχε (υπάρχει, άραγε, ακόμη;) μια περιοχή από την οποία ήταν εφικτή η πρόσβαση στον ουρανό, ένας δεσμός μεταξύ ουρανού και Γης. Αυτή η Γη των Θεών εντοπίζεται με ακρίβεια από το συγγραφέα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα εκπληκτικά στοιχεία για τα αινίγματα των Πυραμίδων, της Σφίγγας, του ναού της Ηλιούπολης στη Συρία, του όρους Σινά της Διαθήκης και διάφορων μυστηριωδών μνημείων, το αληθινό νόημα των οποίων έχει χαθεί μέσα στους αιώνες. Βρήκαν ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Γιλγαμές αυτό που αναζητούσαν; Ήταν πραγματικό το ταξίδι των φαραώ στη Μεταθανάτια Ζωή; Τι είναι ο Παράδεισος; Ένα βιβλίο που ταράζει τα νερά και δίνει εκπληκτικές απαντήσεις σε προκλητικές ερωτήσεις...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-421-008-4
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Zecharia Sitchin γεννήθηκε στη Ρωσία και μεγάλωσε στην Παλαιστίνη, όπου μελέτησε νέα και αρχαία εβραϊκά, άλλες σημιτικές και ευρωπαϊκές γλώσσες, την Παλαιά Διαθήκη και την ιστορία και αρχαιολογία της Εγγύς Ανατολής. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με πτυχίο στην οικονομική ιστορία, και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και επιμελητής κειμένων για πολλά χρόνια.
Είναι ένας από τους λίγους μελετητές που κατάφεραν να διαβάσουν και να ερμηνεύσουν αρχαία σουμεριακά και ακκαδικά κείμενα. Τα βιβλία του βασίζονται σε κείμενα και πληροφορίες που έχουν καταγραφεί από τους αρχαίους πολιτισμούς της Εγγύς Ανατολής. Έχουν μεταφραστεί ευρέως, έχουν επανεκδοθεί επανειλημμένα, έχουν κυκλοφορήσει στη γραφή Μπράιγ και έχουν παρουσιαστεί σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα. Σήμερα ζει και γράφει στη Νέα Υόρκη.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-421-008-4
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο