Product

Σκοτεινά μονοπάτια

Product

Σκοτεινά μυστικά

Σκοτεινά μονοπάτια

Κωδικός:
191155
Description: 

Πόσο εύκολο είναι για έναν άνθρωπο να χάσει το μονοπάτι της ζωής και να βρεθεί ξαφνικά στα απύθμενα πηγάδια της κόλασης; Κι αν δεν είναι συνειδητή επιλογή; Μπορεί να γυρίσει πίσω; Μπορεί να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία;

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το φως του ήλιου, κάποιος επέλεξε γι' αυτήν τα χαμένα μονοπάτια της ζωής. Εκεί όπου οι εφιάλτες ζωντανεύουν. Γιατί να την στιγματίσουν έτσι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία; Πάντα ζητούσε εναγωνίως μία δεύτερη ευκαιρία. Όμως η ζωή δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Μονάχα σε ματώνει περισσότερο. Κι αυτό το έμαθε καλά.

13,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πόσο εύκολο είναι για έναν άνθρωπο να χάσει το μονοπάτι της ζωής και να βρεθεί ξαφνικά στα απύθμενα πηγάδια της κόλασης; Κι αν δεν είναι συνειδητή επιλογή; Μπορεί να γυρίσει πίσω; Μπορεί να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία; Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το φως του ήλιου, κάποιος επέλεξε γι' αυτήν τα χαμένα μονοπάτια της ζωής. Εκεί όπου οι εφιάλτες ζωντανεύουν. Γιατί να την στιγματίσουν έτσι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία; Πάντα ζητούσε εναγωνίως μία δεύτερη ευκαιρία. Όμως η ζωή δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Μονάχα σε ματώνει περισσότερο. Κι αυτό το έμαθε καλά. Ένα βιβλίο που σε καθηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος, με την πλοκή, το λογοτεχνικό ύφος και τα έντονα συναισθήματα που πυροδοτεί. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στο μεγαλείο της ζωής, που συναρπάζει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80294-8-1
Book pages: 
276
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80294-8-1
Book pages: 
276
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο