Product

Σκουπίδια

Product

Σκουπίδια και ανακύκλωση

Σκουπίδια εν δράσει!

Κωδικός:
145968
Manufacturer: 
Description: 

Ένα τσαλαπατημένο καραμελόχαρτο, μια παλιά μπαταρία κι ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι βρίσκονται πεταμένα στο δρόμο. Αναλαμβάνουν δράση κι αποφασίζουν να προστατεύσουν οι ίδιοι το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τους εαυτούς τους. Θα καταφέρουν όμως να φτάσουν μόνοι τους στους διαφορετικούς κάδους ανακύκλωσης;

Ένα σύγχρονο παραμύθι που βοηθά τα παιδιά να καταλάβουν την αξία της ανακύκλωσης και τη σημασία της για την προστασία του περιβάλλοντος.

5,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα τσαλαπατημένο καραμελόχαρτο, μια παλιά μπαταρία κι ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι βρίσκονται πεταμένα στο δρόμο. Αναλαμβάνουν δράση κι αποφασίζουν να προστατεύσουν οι ίδιοι το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τους εαυτούς τους. Θα καταφέρουν όμως να φτάσουν μόνοι τους στους διαφορετικούς κάδους ανακύκλωσης; Ένα σύγχρονο παραμύθι που βοηθά τα παιδιά να καταλάβουν την αξία της ανακύκλωσης και τη σημασία της για την προστασία του περιβάλλοντος.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-481-073-1
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λένα Τοξίδου ζει με την οικογένειά της στην Αριδαία Πέλλας. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 1994. Λατρεύει τα παραμύθια και τις πρωτότυπες ιστορίες και δεν παύει στιγμή να διαβάζει. Της αρέσει να ταξιδεύει σε μέρη μακρινά, να μαθαίνει ξένες γλώσσες και ν' αποκτά νέους φίλους, όπως ακριβώς κι ο ήρωας της, ο μικρούλης Ρούλης, που ζει όχι μόνο στην καρδιά και στο μυαλό της, αλλά και στο βιβλιοπωλείο της οικογένειά της. Κι επειδή η φαντασία δεν έχει όρια, συνεχίζει να γράφει με πολύ μεράκι και πάρα πολύ αγάπη, αφού πιστεύει πως κάθε βιβλίο είναι ένα διαμαντάκι που στολίζει την ψυχή του παιδιού και την κάνει πιο λαμπερή.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-481-073-1
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο