Product

Σκυλιά και λύκοι

Product

Σκυλιά του αέρα

Σκυλιά στις πωλήσεις

Κωδικός:
91353
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο "Σκυλιά στις πωλήσεις" αποτελεί ένα εργαλείο αναφοράς στον τομέα των πωλήσεων. Ο συγγραφέας του βιβλίου, Blair Singer, Εκπαιδευτής Στελεχών Επιχειρήσεων, σας δείχνει πώς μαζί με την ικανότητα στις πωλήσεις έρχεται και η ικανότητα να δημιουργείτε εισόδημα οποτεδήποτε και οπουδήποτε το θελήσετε.
Επίσης, το βιβλίο δείχνει με μοναδικό τρόπο πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σημαντικότερη επιχειρηματική σας δεξιότητα, χωρίς να είναι απαραίτητο να είστε επιθετικοί για να πετύχετε στις πωλήσεις.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής:

21,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Σκυλιά στις πωλήσεις" αποτελεί ένα εργαλείο αναφοράς στον τομέα των πωλήσεων. Ο συγγραφέας του βιβλίου, Blair Singer, Εκπαιδευτής Στελεχών Επιχειρήσεων, σας δείχνει πώς μαζί με την ικανότητα στις πωλήσεις έρχεται και η ικανότητα να δημιουργείτε εισόδημα οποτεδήποτε και οπουδήποτε το θελήσετε. Επίσης, το βιβλίο δείχνει με μοναδικό τρόπο πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σημαντικότερη επιχειρηματική σας δεξιότητα, χωρίς να είναι απαραίτητο να είστε επιθετικοί για να πετύχετε στις πωλήσεις. Τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής: - Παρουσιάζει πέντε "ράτσες" σκυλιών των πωλήσεων! - Αποκαλύπτει πέντε απλές αλλά σημαντικές δεξιότητες για να δημιουργήσετε ατέλειωτες ουρές από έτοιμους αγοραστές και να εξασφαλίσετε διαρκείς πωλήσεις - Σας βοηθάει να αναγνωρίσετε τη "ράτσα" στην οποία ανήκετε και σας μαθαίνει να εκμεταλλεύεστε τις δυνάμεις σας - Σας δίνει βήμα προς βήμα οδηγίες για να εμπνέετε και να καθοδηγείτε οποιαδήποτε ομάδα πωλητών, μετατρέποντάς τους σε ορμητική αγέλη επίλεκτων σκυλιών των πωλήσεων - Σας δείχνει πώς να αυξάνετε τα "αποτελέσματα" των πωλήσεών σας μειώνοντας τον κόπο που χρειάζεται να καταβάλλετε - Σας διδάσκει πώς να αλλάζετε τελείως τη στάση σας σε ελάχιστο χρόνο για να χειρίζεστε αποδοτικά τα οικονομικά σας αποτελέσματα.
Subtitle: 
Δεν είναι απαραίτητο να είστε επιθετικοί για να πετύχετε στις πωλήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-812-0
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Δεν είναι απαραίτητο να είστε επιθετικοί για να πετύχετε στις πωλήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-812-0
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο