Product

Στ' αχνάρια Εκείνου

Product

Στ διεθνές Πανιόνιο συνέδριο

Στ' αχνάρια του πεπρωμένου

Κωδικός:
43107
Manufacturer: 
Description: 

Έμελλε όμως σ' αυτή την ταράτσα. που η Βέρα άλλοτε μόνη και άλλοτε με μια παιδική της φίλη συνήθιζε να πηγαίνει να παίζει, να χορεύει και να τραγουδάει, ν' αφήσει τελείως ανυποψίαστη κάποια στιγμή -και πολύ ενωρίς μάλιστα- οριστικά μαζί με τα παιχνίδια της και την παιδική της ξεγνοιασιά.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Έμελλε όμως σ' αυτή την ταράτσα. που η Βέρα άλλοτε μόνη και άλλοτε με μια παιδική της φίλη συνήθιζε να πηγαίνει να παίζει, να χορεύει και να τραγουδάει, ν' αφήσει τελείως ανυποψίαστη κάποια στιγμή -και πολύ ενωρίς μάλιστα- οριστικά μαζί με τα παιχνίδια της και την παιδική της ξεγνοιασιά. Ένας δρόμος άγνωστος, εντελώς απρόσμενα και άκαιρα, ανοιγόταν μπροστά της και έπρεπε να τον περπατήσει. Ήτανε δύσβατος. Δεν το διέκρινε. Και πώς. άλλωστε. να το διακρίνει ένα τόσο μικρό παιδί; Και κανείς άλλος δεν θα μπορούσε. ίσως. να προβλέψει ή να φανταστεί τότε πως τ' αθώα αυτά παιχνίδια θα γίνονταν αφορμή για στενοχώριες κι εμπειρίες τέτοιες. που σίγουρα δεν τις χρειαζόταν σ' αυτή την ηλικία... Περνούσε ο καιρός; Κυλούσε ο χρόνος; Ή έτρεχε η Βέρα ασυγκράτητη, με ταχύτητα αστραπής να περάσει τα σύνορα που ορίζουν από τη μια μεριά τη ζωή και από την άλλη το θάνατο; Ή την αθανασία μήπως;
Subtitle: 
Αφήγημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7107-71-3
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λένια Χριστοφόρου (Κρυσταλλία Χρ. Σταματοπούλου) γεννήθηκε στις Κολλίνες Αρκαδίας. Εκεί τελείωσε το δημοτικό σχολείο και στην Τρίπολη το γυμνάσιο. Από το 1958 ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.
Έργα της: "Του φθινοπώρου γέρμα" ποίηση, Εκδόσεις Χριστάκη, 1997. "Πίνακας ατελής", ποίηση, Εκδόσεις Χριστάκη, 1998. "Μάσκες και ψέματα", ποίηση, Εκδόσεις Παρασκήνιο, 2000. "Στ' αχνάρια του πεπρωμένου", αφήγημα, Εκδόσεις Παρασκήνιο, 2000.

Subtitle: 
Αφήγημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7107-71-3
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο