Product

Στα ίχνη του Χριστόφορου Κολόμβου

Product

Στα ίχνη των Νίντζα

Στα ίχνη των UFO

Κωδικός:
68425
Manufacturer: 
Description: 

Προκαλεί πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινων και προφανώς και η γνώμη ενός καθηγητή πανεπιστημίου για το θέμα.

27,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Προκαλεί πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινων και προφανώς και η γνώμη ενός καθηγητή πανεπιστημίου για το θέμα. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου, "Στα ίχνη των UFO", παρουσιάζονται: - Ένας ορισμός των UFO καθώς και η ζωή και το έργο των συγγραφέων που στηρίζουν την ύπαρξη των εξωγήινων. - Οι ομάδες, οι λέσχες, τα περιοδικά και τα βιβλία που υποστηρίζουν την ύπαρξη των εξωγήινων. - Οι θεωρίες για τα είδη και την προέλευση των εξωγήινων. - Οι ξεχωριστές περιπτώσεις εμφάνισης UFO ή εξωγήινων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. - Τα άλλα "περίεργα" φαινόμενα που άπτονται του φαινομένου των UFO, όπως είναι οι κύκλοι στα σιτηρά στη Βρετανία, το τρίγωνο των Βερμούδων, το Πρόγραμμα Φοίνιξ, το πείραμα της Φιλαδέλφειας, τα ιστορήματα του Ντένικεν, οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και τα πετρογλυφικά στα επίπεδα Νάζκα. Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου εξετάζεται, όσο το δυνατόν πιο λεπτομερειακά, το τι λέει η επιστήμη για όλα αυτά και για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες. [...]
Subtitle: 
Μαρτυρίες, θεωρίες και απόψεις για το πρόβλημα της ζωής στο σύμπαν
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-531-136-4
Book pages: 
516
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παύλος Γ. Λασκαρίδης, είναι ομότιμος καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Πτυχίο Φυσικών Επιστημών και Μεταπτυχιακό Ενδεικτικό στην Ηλεκτρονική και Ραδιοηλεκτρολογία) και με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Βικτόρια. Εργάστηκε ως ερευνητής στο Dominion Astrophysical Observatory του Καναδά και εν συνεχεία ως επιμελητής του Εργαστηρίου Αστρονομίας στην Αθήνα (1972), ως υφηγητής της ΦΜΣ (1976), εντεταλμένος υφηγητής (1977) και επίκουρος καθηγητής (1982). Το 1986 εκλέχθηκε αναπληρωτής καθηγητής και το 2000 τακτικός καθηγητής της Αστρονομίας στο Τμήμα Φυσικής. Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 50 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και σε συνέδρια και έχει συγγράψει διδακτικά συγγράμματα. Είναι μέλος της Διεθνούς Αστρονομικής Ενώσεως, της Ευρωπαϊκής Αστρονομικής Ενώσεως καθώς και της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας και έχει διοργανώσει δύο διεθνή αστρονομικά συνέδρια.

Subtitle: 
Μαρτυρίες, θεωρίες και απόψεις για το πρόβλημα της ζωής στο σύμπαν
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-531-136-4
Book pages: 
516
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο