Product

Στα χνάρια του χρόνου

Product

Στα χνάρια των Κομνηνών

Στα χνάρια Του...

Κωδικός:
84963
Manufacturer: 
Description: 

Είναι η ζωή που δίδαξε ο Χριστός ρεαλιστική; Μπορούμε σήμερα να ζήσουμε όπως μας δίδαξε ο Χριστός; Τι θα γίνει αν αποφασίσουμε πραγματικά να ζήσουμε σύμφωνα με το παράδειγμα και τη διδασκαλία του Χριστού; Πού μπορεί να μας οδηγήσει μια τέτοια απόφαση;
Το συναρπαστικό αυτό κλασικό διήγημα χωρίς αμφιβολία θα σας καθηλώσει, θα σας συγκινήσει, θα σας εμπνεύσει και θα σας ενθουσιάσει. Αλλά περισσότερο απ' όλα θα σας προβληματίσει, καθώς θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της πορείας, "στα χνάρια Του" Ιησού!

4,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι η ζωή που δίδαξε ο Χριστός ρεαλιστική; Μπορούμε σήμερα να ζήσουμε όπως μας δίδαξε ο Χριστός; Τι θα γίνει αν αποφασίσουμε πραγματικά να ζήσουμε σύμφωνα με το παράδειγμα και τη διδασκαλία του Χριστού; Πού μπορεί να μας οδηγήσει μια τέτοια απόφαση; Το συναρπαστικό αυτό κλασικό διήγημα χωρίς αμφιβολία θα σας καθηλώσει, θα σας συγκινήσει, θα σας εμπνεύσει και θα σας ενθουσιάσει. Αλλά περισσότερο απ' όλα θα σας προβληματίσει, καθώς θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της πορείας, "στα χνάρια Του" Ιησού!
Book ISBN: 
960-510-009-6
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Book ISBN: 
960-510-009-6
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο