Product

Στο φούρνο

Product

Στο φυλάκιο της Βύσσας

Στο φτερό του δελφινιού

Κωδικός:
122230
Description: 

Η πτήση για Τόκιο μετατρέπεται σε τραγωδία. Μοναδικοί διασωθέντες ένας επιτυχημένος γιατρός και ένα νεαρό κορίτσι, που καταφέρνουν να βγουν από το αεροπλάνο πριν βυθιστεί στα παγωμένα νερά του Ειρηνικού. Τα κύματά τους βγάζουν σε ένα ερημικό νησί. Ένα νησί γεμάτο τρομερά μυστικά. Ο έρωτας φωλιάζει στις καρδιές του ζευγαριού, οι οποίοι ζουν ρουφώντας κάθε στιγμή τους πλάι στο "Φτερό του Δελφινιού". Δέκα χρόνια μετά, η επιστροφή τους στον πολιτισμό οργανώνεται κινηματογραφικά. Οι δρόμοι τους πλέον χωρίζουν και μπλέκουν σε μύριες περιπέτειες.

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η πτήση για Τόκιο μετατρέπεται σε τραγωδία. Μοναδικοί διασωθέντες ένας επιτυχημένος γιατρός και ένα νεαρό κορίτσι, που καταφέρνουν να βγουν από το αεροπλάνο πριν βυθιστεί στα παγωμένα νερά του Ειρηνικού. Τα κύματά τους βγάζουν σε ένα ερημικό νησί. Ένα νησί γεμάτο τρομερά μυστικά. Ο έρωτας φωλιάζει στις καρδιές του ζευγαριού, οι οποίοι ζουν ρουφώντας κάθε στιγμή τους πλάι στο "Φτερό του Δελφινιού". Δέκα χρόνια μετά, η επιστροφή τους στον πολιτισμό οργανώνεται κινηματογραφικά. Οι δρόμοι τους πλέον χωρίζουν και μπλέκουν σε μύριες περιπέτειες. Ωστόσο, δεν έλειψε ποτέ από μέσα τους η επιθυμία να επιστρέψουν στη δική του "Ουτοπία".
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2017
Book ISBN: 
960-89643-6-9
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τάκης Γεωργίου σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Αγγλία. Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασκεί το λειτούργημα του Ειδικού Μαιευτήρα Γυναικολόγου στη Λευκωσία της Κύπρου. Το 1984 εκδίδεται ο "Δρόμος Αντοχής", ιστορικό μυθιστόρημα, εκδ. Π. Χαρίτου, Λευκωσία. Το 1995, εκδίδεται "Ο Τοίχος των Μελανοδοχείων", μυθιστόρημα, εκδ. Εστία, Αθήνα (Κρατικό Βραβείο Πεζογραφίας Υπουργείου Πολιτισμού Κύπρου). Το 2002 εκδίδεται το βιβλίο πολιτικού προβληματισμού, με τίτλο: "Σε αναζήτηση μιας ασφαλούς λύσης", από τις εκδ. Π. Χαρίτου, Λευκωσία. Το 2009 εκδόθηκε η μελέτη - δοκίμιο για το σχέδιο Ανάν: "Σχέδιο Β`, έδαφος αντί κυριαρχίας". Από τις εκδόσεις Κ.Μ.Ζαχαράκη, κυκλοφορεί σε τρίτη έκδοση, το μυθιστόρημα: "Στο φτερό του δελφινιού".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2017
Book ISBN: 
960-89643-6-9
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο