Product

Στον ίσκιο της αγριελιάς

Product

Στον ίσκιο της γης

Στον ίσκιο της Ακρόπολης

Κωδικός:
191167
Description: 

Mε μια μικρή βαλίτσα και εφόδιο το απολυτήριο του γυμνασίου η Αγγελική άφησε το χωριό της και ήρθε στην Αθήνα για μια καλύτερη τύχη. Χτύπησε πολλές πόρτες, αλλά όλα ήταν δύσκολα την εποχή εκείνη του 1952. Ώσπου ένα ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή έγινε η αιτία να βρει την
ευτυχία. Ο Άρης ήταν για αυτήν άπιαστο όνειρο κι εκείνη είχε πάψει προ πολλού να πιστεύει σε αυτά. Δύο άντρες, ο Άρης και ο Άγγελος, θα την αγαπήσουν και μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια, η ζωή όμως πολλές φορές μας φυλάει τις πιο απίθανες εκπλήξεις.

17,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Mε μια μικρή βαλίτσα και εφόδιο το απολυτήριο του γυμνασίου η Αγγελική άφησε το χωριό της και ήρθε στην Αθήνα για μια καλύτερη τύχη. Χτύπησε πολλές πόρτες, αλλά όλα ήταν δύσκολα την εποχή εκείνη του 1952. Ώσπου ένα ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή έγινε η αιτία να βρει την ευτυχία. Ο Άρης ήταν για αυτήν άπιαστο όνειρο κι εκείνη είχε πάψει προ πολλού να πιστεύει σε αυτά. Δύο άντρες, ο Άρης και ο Άγγελος, θα την αγαπήσουν και μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια, η ζωή όμως πολλές φορές μας φυλάει τις πιο απίθανες εκπλήξεις.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9745-30-Χ
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9745-30-Χ
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο