Product

Στους δρόμους της Αυστραλίας

Product

Στους δρόμους της βίας

Στους δρόμους της Αφρικής

Κωδικός:
81117
Manufacturer: 
Description: 

Αφρική: μια άγνωστη, για πολλούς, γωνιά του πλανήτη μας, μια ήπειρος που καλεί τον τολμηρό ταξιδιώτη σε περιπλανήσεις κάθε άλλο παρά ανέμελες, στα όρια μιας θανάσιμης περιπέτειας.
Χρώματα γαιώδη, μορφές σκουρόχρωμες, γεύσεις πρωτόγνωρες και οικοσυστήματα μοναδικά, αρχέγονες διαδρομές χωρίς τέλος, εικόνες ζοφερής καθημερινότητας μα και απλόχερη ζεστασιά συνθέτουν την προσωπικότητα ενός τόπου που προσπαθεί να κρατήσει μακριά του την αμετάκλητη φθορά του χρόνου.

18,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αφρική: μια άγνωστη, για πολλούς, γωνιά του πλανήτη μας, μια ήπειρος που καλεί τον τολμηρό ταξιδιώτη σε περιπλανήσεις κάθε άλλο παρά ανέμελες, στα όρια μιας θανάσιμης περιπέτειας. Χρώματα γαιώδη, μορφές σκουρόχρωμες, γεύσεις πρωτόγνωρες και οικοσυστήματα μοναδικά, αρχέγονες διαδρομές χωρίς τέλος, εικόνες ζοφερής καθημερινότητας μα και απλόχερη ζεστασιά συνθέτουν την προσωπικότητα ενός τόπου που προσπαθεί να κρατήσει μακριά του την αμετάκλητη φθορά του χρόνου. Η πολυδιάστατη απεραντοσύνη της σκληρής αλλά και φιλόξενης αφρικανικής γης αγκαλιάζει και σέβεται τόσο τους ανθρώπους της όσο και τους περιπλανώμενους ταξιδευτές της ζωής και ονείρου, που καταργώντας τα στεγανά ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα βιώνουν τη μαγεία της Μαύρης Ηπείρου ταξιδεύοντας στους δρόμους της με μια μοτοσικλέτα.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-91557-2-3
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μαζί με την Όλγα Παπαδόγιαννη είναι ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών οι οποίοι, ταξιδεύοντας σε τόπους που κατά το πλείστον εγγυώνται προκλήσεις, αντιξοότητες, πρωτόγνωρες συγκινήσεις και επαφές με το άγνωστο, επιδιώκουν να υλοποιήσουν τα ρομαντικά όνειρα της εφηβείας, που με το πέρασμα του χρόνου μετουσιώθηκαν σε μια επιτακτική ανάγκη της ώριμης ζωής τους: να γευθούν το άρωμα της ζωής ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με μια μοτοσικλέτα.
Έχουν δημοσιεύσει επί σειρά ετών άρθρα στον καθημερινό και ημερήσιο τύπο, κυρίως ταξιδιωτικού περιεχομένου, ενώ στην συγγραφική δημιουργία τους συγκαταλέγονται και μια σειρά βιβλίων ειδικά για την Αφρική, την Ευρώπη, περιοδεία στα χνάρια του Μεγ. Αλεξάνδρου και ένα πολύ όμορφο λεύκωμα με μοναδικές φωτογραφίες απ' όλο τον κόσμο.
Επίσης εκτός από την συμμετοχή σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, κατά καιρούς πραγματοποιούν ενημερωτικές προβολές σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες ξένων κρατών και αλλού, οι οποίες σχετίζονται με την πολύχρονη δίτροχη περιπλάνησή τους σε ενενήντα δύο χώρες αυτού του πλανήτη.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-91557-2-3
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο