Product

Συλλογή νομολογίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας

Product

Συλλογή Νομολογίας Ελεγκτικού Συνεδρίου επί δικονομικών ζητημάτων (ετών 2002-2005)

Συλλογή νομολογίας ελεγκτικού συνεδρίου επί δικονομικών ζητημάτων (ετών 1989-2001)

Κωδικός:
80044
Description: 

Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή νομολογίας δικονομικών θεμάτων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η έκδοση της οποίας αποσκοπεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στον τομέα αυτό, όσον αφορά την παρουσίαση της νομολογίας του Ανωτάτου αυτού Δικαστηρίου, με τρόπο συστηματικό και εξειδικευμένο, κατά θεματικές ενότητες.
Αποτελεί, συνεπώς ένα χρήσιμο βοήθημα για τους δικαστές, του σπουδαστές και υποψηφίους σπουδαστές της Σχολής Δικαστών, τους δικηγόρους και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει τη νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο θέμα αυτό.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή νομολογίας δικονομικών θεμάτων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η έκδοση της οποίας αποσκοπεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στον τομέα αυτό, όσον αφορά την παρουσίαση της νομολογίας του Ανωτάτου αυτού Δικαστηρίου, με τρόπο συστηματικό και εξειδικευμένο, κατά θεματικές ενότητες. Αποτελεί, συνεπώς ένα χρήσιμο βοήθημα για τους δικαστές, του σπουδαστές και υποψηφίους σπουδαστές της Σχολής Δικαστών, τους δικηγόρους και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει τη νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο θέμα αυτό. Στην ύλη του βιβλίου περιλαμβάνονται όλες οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Δικαστηρίου, ετών 1989-2001 και οι πλέον σημαντικές αποφάσεις των Τμημάτων, της ανωτέρω χρονικής περιόδου, κατά χρονολογική σειρά, ώστε να είναι εύκολη η άμεση αντίληψη της εξελίξεως της νομολογίας με το πέρασμα του χρόνου. Έχουν περιληφθεί επίσης στο βιβλίο και ελάχιστες αποφάσεις προγενεστέρων ετών. Έγινε προσπάθεια το κείμενο των αποφάσεων να παρατεθεί αυτούσιο, με ελάχιστες παρεμβάσεις, όπου τούτο επέβαλε, αφενός η περιληπτική παρουσίασή τους και αφετέρου η ανάγκη της εξασφαλίσεως της αρτιότερης μορφής της κάθε αποφάσεως, αλλά και της πιστότερης αποδόσεως του νοήματός της.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-15-0795-7
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-15-0795-7
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο