Product

Συνέχεια

Product

Συνέχεια εμένα πειράζουν

Συνέχεια

Κωδικός:
138306
Description: 

Τα ποιήματα της συλλογής αυτής είναι χωρισμένα σε θεματικές ενότητες, δεν υπάρχει χρονική συνέχεια. Το πρώτο χρονολογικά είναι του 1995 και το τελευταίο το έγραψα το φθινόπωρο του 2008. Εμπνέομαι από την ομορφιά, την μιζέρια, τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση, τον έρωτα, τη φύση και την μουσική. Γράφω "prima vista" και δεν εμμένω στο βάθος γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι η έκφραση της στιγμής.

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα ποιήματα της συλλογής αυτής είναι χωρισμένα σε θεματικές ενότητες, δεν υπάρχει χρονική συνέχεια. Το πρώτο χρονολογικά είναι του 1995 και το τελευταίο το έγραψα το φθινόπωρο του 2008. Εμπνέομαι από την ομορφιά, την μιζέρια, τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση, τον έρωτα, τη φύση και την μουσική. Γράφω "prima vista" και δεν εμμένω στο βάθος γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι η έκφραση της στιγμής. Τα περισσότερα ποιήματα τα έγραψα στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν κάποια που γράφτηκαν στο εξωτερικό (Βουκουρέστι, Βοστώνη, Killarney Ιρλανδίας, Λάρνακα, Χιλή, Ελβετία) ή στην επαρχία της Ελλάδας, (Άνδρος, Πήλιο, Μυστράς, Βαρδούσια Όρη, Σαντορίνη, Σύμη).
Subtitle: 
Ποιητική συλλογή
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6813-06-1
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Αθήνα και πάνω στην μεγάλη φουρτούνα της εφηβείας, άρχισα να ασχολούμαι με την μουσική και την ποίηση, εντελώς ερασιτεχνικά. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και τo μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου καταλαμβάνεται από τη δουλειά μου αλλά το πραγματικό πάθος μου παραμένει η μουσική, τα ταξίδια και η φύση. Παίζω σαξόφωνο, μαθαίνω πιάνο και συνθέτω Jazz. Πού και πού γράφω και κανένα ποίημα - για να εκφράσω σκέψεις, εικόνες, ανησυχίες, συναισθήματα.

Subtitle: 
Ποιητική συλλογή
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6813-06-1
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο