Product

Συναινετικό διαζύγιο

Product

Συναίσθημα και γλώσσα

Συναίσθημα

Κωδικός:
114480
Αuthor: 
Description: 

Ο έρωτας επινοήθηκε, άραγε, από ευρωπαίους ποιητές κατά τον Μεσαίωνα ή είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης; Το να κερδίσετε το λαχείο θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Είναι δυνατό να κατασκευάσουμε ρομπότ που να έχουν συναισθήματα; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντα ερωτήματα που εξετάζονται σε αυτό τον οδηγό, που παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα όσα πιστεύουμε για τα συναισθήματα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο έρωτας επινοήθηκε, άραγε, από ευρωπαίους ποιητές κατά τον Μεσαίωνα ή είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης; Το να κερδίσετε το λαχείο θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Είναι δυνατό να κατασκευάσουμε ρομπότ που να έχουν συναισθήματα; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντα ερωτήματα που εξετάζονται σε αυτό τον οδηγό, που παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα όσα πιστεύουμε για τα συναισθήματα. Αντλώντας από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικής έρευνας, από την ανθρωπολογία και την ψυχολογία μέχρι τη νευρολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, το εν λόγω βιβλίο οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στην ανθρώπινη καρδιά. Ο Dylan Evans διετέλεσε στέλεχος του τομέα της έρευνας στην εξελικτική ρομποτική στο πανεπιστήμιο του Μπαθ.
Subtitle: 
Η εποχή μας σε 15 λέξεις
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-771-7
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dylan Evans είναι διδάκτωρ φιλοσοφίας του London School of Economics και ασχολήθηκε ερευνητικά με τη φιλοσοφία (King's College, London) και τη ρομποτική (University of Bath). Είναι συγγραφέας αρκετών επιτυχημένων βιβλίων. Διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας (University of the West of England) και συνεργάζεται τακτικά με τις εφημερίδες "Guardian" και "Evening Standard".

Subtitle: 
Η εποχή μας σε 15 λέξεις
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-771-7
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο