Product

Συστήματα Cad/Cam και τρισδιάστατη μοντελοποίηση

Product

Συστήματα αεροσκαφών

Συστήματα αεροδρομίων

Κωδικός:
141157
Description: 

Οι συγγραφείς του βιβλίου, καθηγητές Richard de Neufville και Amadeo Odoni αξιοποιούν την τεράστια εκπαιδευτική και συμβουλευτική εμπειρία τους για να περιγράψουν με μοναδικό τρόπο τα πολύπλοκα συστήματα των αεροδρομίων, να αναπτύξουν βιώσιμες λύσεις και να τις εξηγήσουν με εύληπτο τρόπο σε αναγνώστες με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο.

90,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι συγγραφείς του βιβλίου, καθηγητές Richard de Neufville και Amadeo Odoni αξιοποιούν την τεράστια εκπαιδευτική και συμβουλευτική εμπειρία τους για να περιγράψουν με μοναδικό τρόπο τα πολύπλοκα συστήματα των αεροδρομίων, να αναπτύξουν βιώσιμες λύσεις και να τις εξηγήσουν με εύληπτο τρόπο σε αναγνώστες με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο. Ο συναρπαστικός τρόπος γραφής του βιβλίου και οι πολύτιμες γνώσεις που προσφέρει, το καθιστούν σημαντικό εργαλείο για τις εξελίξεις των αερομεταφορών στον 21ο αιώνα. Το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που εκτείνεται από τις θεμελιώδεις αρχές των μεταφορικών συστημάτων ως το λεπτομερή σχεδιασμό των αεροδρομίων. Ανεξαρτήτως των ενδιαφερόντων (μελέτη, σχεδιασμός, πολιτική ή διαχείριση) το βιβλίο συνιστά ένα πλήρως ενημερωμένο και ουσιαστικό σημείο αναφοράς. Θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους φοιτητές τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και για όσους/όσες ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση, τη διαχείριση και τη λειτουργία των σύγχρονων αεροδρομίων. Το βιβλίο συνδυάζει με εξαιρετικά περιεκτικό τρόπο την παρουσίαση των εννοιών με παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο. Αντλεί και εφαρμόζει γνώσεις και μεθόδους από τη θεωρία αποφάσεων, την επιχειρησιακή έρευνα και τη χρηματοπιστωτική λειτουργία χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από τους αναγνώστες. Εξετάζει όλα τα ζητήματα που αφορούν τα αεροδρόμια και μυεί τον αναγνώστη σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών θεμάτων και πολιτικών που απασχολούν τους διαχειριστές των αεροδρομίων, τις αεροπορικές εταιρείες, τους λοιπούς χρήστες αλλά και τους πολίτες.
Subtitle: 
Μελέτη, σχεδιασμός, διαχείριση
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7182-12-Χ
Book pages: 
842
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dr. Richard de Neufville είναι καθηγητής Συστημάτων Μηχανικού (Engineering Systems) και Πολιτικών και Περιβαλλοντικών Μηχανικών (Civil and Environmental Engineering) και ιδρυτής και πρόεδρος του Technology and Policy Program στο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ. Έχει εργαστεί για τα αεροδρόμια Boston, Dallas/Fort Worth, London, Mexico City, Miami, Paris, Sydney, Kuala Lumpur, Bangkok και για πολλά άλλα αεροδρόμια και Υπηρεσίες Πολιτικών Αεροποριών στον κόσμο. Η εξειδίκευσή του καλύπτει προβλέψεις, διαχείριση κινδύνου, ανταγωνισμό μεταξύ αεροδρομίων και διατάξεις και σχεδιασμό κτιρίων επιβατών. Έχει λάβει το βραβείο αριστείας της FM στην εκπαίδευση αεροπορικών θεμάτων (μαζί με τον καθηγητή Odoni), το βραβείο για την πιο σημαντική συμβολή στην εκπαίδευση του ΜΙΤ, το French Chevalier des Palmes Academiques καιτον τίτλο επίτιμου διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο του Delft. Επίσης έχει διακρίσεις από το Λευκό Οίκο, το Guggenheim και US-Japan Leadership Fellowships.

Subtitle: 
Μελέτη, σχεδιασμός, διαχείριση
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7182-12-Χ
Book pages: 
842
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο