Product

Σχεδίαση συστημάτων μικροεπεξεργαστών

Product

Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων

Σχεδίαση συστημάτων μικροεπεξεργαστών

Κωδικός:
105043
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο περιέχει εκτενή αναφορά στην αρχιτεκτονική και τον προγραμματισμό σε γλώσσα Assembly του μικροεπεξεργαστή Μ68000 της MOTOROLA με δεκάδες παραδείγματα. Παρουσιάζεται αναλυτικά η διαδικασία σχεδίασης των συστημάτων μνήμης και εισόδου-εξόδου και έχει ως κατάληξη τη σχεδίαση τόσο από άποψη κυκλωματικού (Hardware), όσο και από άποψη λογισμικού (Software-monitor) ενός ελάχιστου συστήματος μικροϋπολογιστή. Στη συνέχεια παρατίθεται πλήθος εφαρμογών, που αφορούν σε απλές εφαρμογές και εφαρμογές πραγματικού χρόνου σε μετατροπές A/D, D/A, και έλεγχο κινητήρων DC και βηματικού.

39,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο περιέχει εκτενή αναφορά στην αρχιτεκτονική και τον προγραμματισμό σε γλώσσα Assembly του μικροεπεξεργαστή Μ68000 της MOTOROLA με δεκάδες παραδείγματα. Παρουσιάζεται αναλυτικά η διαδικασία σχεδίασης των συστημάτων μνήμης και εισόδου-εξόδου και έχει ως κατάληξη τη σχεδίαση τόσο από άποψη κυκλωματικού (Hardware), όσο και από άποψη λογισμικού (Software-monitor) ενός ελάχιστου συστήματος μικροϋπολογιστή. Στη συνέχεια παρατίθεται πλήθος εφαρμογών, που αφορούν σε απλές εφαρμογές και εφαρμογές πραγματικού χρόνου σε μετατροπές A/D, D/A, και έλεγχο κινητήρων DC και βηματικού. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ερωτήσεις και προβλήματα για την αυτοαξιολόγηση των φοιτητών. Παρατίθεται επίσης γλωσσάρι για τους όρους που συνατούνται μέσα στο σύγγραμμα και ακολουθούν οι απαντήσεις των ερωτήσεων και προβλημάτων. Το σύγγραμμα αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα για τους σπουδαστές και μηχανικούς που ασχολούνται με την τεχνολογία των υπολογιστών.
Subtitle: 
Αρχιτεκτονική, προγραμματισμός, εφαρμογές
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-387-379-9
Book pages: 
635
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Πογαρίδης είναι καθηγητής στα Τμήματα Βιομηχανικής Πληροφορικής και Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Καβάλας με γνωστικό αντικείμενο "Ψηφιακά-Μικροϋπολογιστικά Συστήματα". Έχει πτυχίο Bachelor of Science (B.Sc) ηλεκτρονικού μηχανικού του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Salford της Αγγλίας. Πήρε Master of Science (M.Sc) στο γνωστικό αντικείμενο της τεχνολογίας των υλικών του ίδιου πανεπιστημιακού Τμήματος. Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο των συστημάτων που βασίζονται σε μικροεπεξεργαστή με εφαρμογή στη μέτρηση ροής, του Τμήματος Ηλεκρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Salford.

Subtitle: 
Αρχιτεκτονική, προγραμματισμός, εφαρμογές
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-387-379-9
Book pages: 
635
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο