Product

Σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων

Product

Σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων με τη γλώσσα VHDL

Σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων

Κωδικός:
89690
Manufacturer: 
Description: 

Ενώ η ψηφιακή τεχνική είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια χρειάστηκε την παρουσία των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων για να γίνει πρακτική. Η πρωταρχική, επομένως, αιτία για την πλατιά χρήση της ψηφιακής τεχνικής υπήρξε η διαθεσιμότητα φτηνών ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων έδωσε πολλά εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένα κυκλώματα. Τα κυκλώματα αυτά είναι μικρά σε μέγεθος, φτηνά σε κόστος και πολύ αξιόπιστα. Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας ολοκλήρωσης μπορούν να αντικαταστήσουν πολύπλοκα κυκλώματα και ολόκληρα όργανα.

31,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ενώ η ψηφιακή τεχνική είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια χρειάστηκε την παρουσία των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων για να γίνει πρακτική. Η πρωταρχική, επομένως, αιτία για την πλατιά χρήση της ψηφιακής τεχνικής υπήρξε η διαθεσιμότητα φτηνών ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων έδωσε πολλά εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένα κυκλώματα. Τα κυκλώματα αυτά είναι μικρά σε μέγεθος, φτηνά σε κόστος και πολύ αξιόπιστα. Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας ολοκλήρωσης μπορούν να αντικαταστήσουν πολύπλοκα κυκλώματα και ολόκληρα όργανα. Η χρήση των ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων έδωσε τη δυνατότητα να κατασκευαστούν φτηνά σε κόστος, ελαφριά σε βάρος, μικρά σε μέγεθος και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όργανα. [...] Σκόπος αυτού του συγγράμματος είναι να δώσει τη δυνατότητα στον σπουδαστή και το μηχανικό να αναλύει, σχεδιάζει και χρησιμποιεί τα ψηφιακά συστήματα. Ο συγγραφέας χρησιμοποιώντας την υπερδεκαπενταετή εμπειρία του στη διδασκαλία των ψηφιακών συστημάτων έκανε μια προσπάθεια οι διάφορες τεχνικές σχεδίασης να παρουσιασθούν με όσο πιο απλό και ευκολοκατανότητο τρόπο γίνεται. Αυτή η προσπάθεια υποβοηθείται και υποστηρίζεται από τα πολλά παραδείγματα και εφαρμογές που εμπεριέχονται στο σύγγραμμα. [...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-411-470-0
Book pages: 
534
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Πογαρίδης είναι καθηγητής στα Τμήματα Βιομηχανικής Πληροφορικής και Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Καβάλας με γνωστικό αντικείμενο "Ψηφιακά-Μικροϋπολογιστικά Συστήματα". Έχει πτυχίο Bachelor of Science (B.Sc) ηλεκτρονικού μηχανικού του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Salford της Αγγλίας. Πήρε Master of Science (M.Sc) στο γνωστικό αντικείμενο της τεχνολογίας των υλικών του ίδιου πανεπιστημιακού Τμήματος. Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο των συστημάτων που βασίζονται σε μικροεπεξεργαστή με εφαρμογή στη μέτρηση ροής, του Τμήματος Ηλεκρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Salford.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-411-470-0
Book pages: 
534
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο